Η 2η σεζόν του “Superman & Lois” θα έχει έναν από τους δυνατότερους κακούς του Superman

Έτσι λέει τουλάχιστον o Todd Helbing
01 Ιανουαρίου 2022 21:42
Η 2η σεζόν του “Superman & Lois” θα έχει έναν από τους δυνατότερους κακούς του Superman

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο κυκλοφόρησε η 1η σεζόν του “Superman & Lois”, του “The CW”, στην οποία βλέπουμε τις νέες περιπέτειες του ώριμου πλέον Clark Kent. Η σειρά έχει ήδη ανανεωθεί -μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε- για 2η σεζόν και πλέον μάθαμε ότι θα έχει κάποιους villains που θα κάνουν τη ζωή των Clark και Lois δύσκολη.

Ο Todd Helbing, showrunner της σειράς λέει ότι η 2η σεζόν θα φέρει τους απόλυτους villains:

Οι fans μας θα μάθουν το μονοπάτι που θέλουμε να ακολουθήσουμε πολύ γρήγορα. Με ένα καλό τρόπο, ο Superman θα έρθει αντιμέτωπος με τα προβλήματα που έχει ως πατέρας. Θα antimetvp;isei έναν ιδιαίτερο villain, για τον οποίο όσο περισσότερο μιλήσω, θα καταλάβουν ποιος είναι. Αλλά να ξέρετε πως αυτός ο κακός θα γίνει πονοκέφαλος για τον Superman.

Θα είναι δύο οι villains. Αυτοί θα επηρεάσουν και την προσωπική ζωή ανάμεσα στον Clark και την Lois. Θα ξεκινήσουμε με έναν κακό που είναι πραγματικά “πιο Superman”, ενώ στήνουμε τώρα και τον κακό της Lois. Δε θα συνεργαστούν αυτοί, αλλά θα εμφανιστούν με ένα ωραίο τρόπο σε αυτή τη σεζόν.

Ένας από αυτούς έρχεται στο προσκήνιο και από πολλές απόψεις, είναι πολύ πιο ισχυρός από τον άλλον. Θα χρειαστεί συνεργασία για να σταματήσουν αυτόν τον κακό.

Το "Superman & Lois" ανανεώθηκε για 2η σεζόν και έσπασε όλα τα ρεκόρ στο CW!

Το σόου που είναι βασισμένο στον λατρεμένο χαρακτήρα της DC γνώρισε τεράστια επιτυχία σε τηλεθέαση και σύμφωνα με τον αναλυτή Nielsen, η πρεμιέρα άγγιξε το μεγαλύτερο live κοινό για μια νέα σειρά στην ιστορία του The CW.

Με πρωταγωνιστές τους Tyler Hoechlin και Elizabeth Tulloch, οι ήρωές μας βρίσκονται πλέον στο Smallville, αφού μετακόμισαν από την Μητρόπολη και ζουν μια πιο φυσιολογική ζωή, όμως με όλο το άγχος και τις πιέσεις που νιώθουν οι εργαζόμενοι γονείς στη σημερινή κοινωνία. Ο Clark θα πρέπει να αντιμετωπίσει την επαγγελματική και οικογενειακή του ζωή, καθώς και το καθήκον του ως προστάτης του κόσμου.

Ποιοι λέτε να είναι αυτοί οι villains; Πείτε μας στα σχόλια!