Κλεφτή ματιά από το “Peacemaker” του HBO Max (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες
31 Δεκεμβρίου 2021 14:07
Κλεφτή ματιά από το “Peacemaker” του HBO Max (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO Max είναι σχεδόν έτοιμο για την πρεμιέρα του “Peacemaker”, του θεότρελου χαρακτήρα της DC, ο οποίος θέλει να μας διηγηθεί τη δική του προσωπική ιστορία, μέσα από τα μάτια του John Cena. Το spin-off σόου του The Suicide Squad είναι λίγες μέρες μακριά μας και μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο που μας δίνει μια μικρή ματιά από αυτό που θα δούμε, όταν δίνει διαθέσιμο στην streaming υπηρεσία.

Έτσι, θα παρακολουθήσουμε τον αντι-ήρωα της DC, από τη “γέννηση” του και έπειτα, ο οποίος περιγράφεται ως ένας αυταρχικός και κόπανος "Captain America". Φυσικά η σειρά θέλει να σας κρατήσει με το ανάλαφρο ύφος της, και εκτός από πιστολίδια, θα παρακολουθήσουμε και διάφορες πτυχές του χαρακτήρα που ίσως δε γνωρίζατε μέχρι τώρα.

Πλάι στον Cena θα βρεθούν και οι Robert Patrick, Christopher Heyerdahl, Freddie Stroma, Jennifer Holland, Steve Agee, Danielle Brooks και Chukwudi Iwuji. H πρώτη σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, εκ των οποίων επτά από αυτά έχει σκηνοθετήσει ο James Gunn και ένα ο Brad Anderson.

Το Peacemaker θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο HBO Max στις 13 Ιανουαρίου. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.