Tom Hanks: Τηλεοπτική επιστροφή με guest ρόλο στο prequel σόου του "Yellowstone" (ΦΩΤΟ)

To 1883 του Taylor Sheridan αναμένεται να στρέψει τα φώτα του Χόλιγουντ πάνω του
11 Δεκεμβρίου 2021 19:24
Tom Hanks: Τηλεοπτική επιστροφή με guest ρόλο στο prequel σόου του "Yellowstone" (ΦΩΤΟ)

O Taylor Sheridan δεν έχει σταματημό και κυκλοφορεί το ένα project μετά το άλλο είτε τηλεοπτικό είτε κινηματογραφικό. Και πάντοτε κινούμενος εντός του είδους του νεογουέστερν, στο οποίο ειδικεύεται άλλωστε και σημείωσε οσκαρική επιτυχία με το "Hell or High Water". Τον Δεκέμβριο θα κάνει πρεμιέρα η prequel σειρά του άκρως επιτυχημένου "Yellowstone", με τίτλο "1883" και ένα πασίγνωστο χολιγουντιανό πρόσωπο θα εμφανιστεί σε αυτό. 

Μετά από χρόνια ο Tom Hanks σε τηλεοπτική σειρά 

Ανήμερα της πρεμιέρας των πρώτων δύο επεισοδίων της σειράς σε ειδικό event στο Las Vegas, έγινε γνωστό μέσα από το Deadline, πως ο Tom Hanks θα συμμετέχει στο 1883 σε guest ρόλο. 

Συγκεκριμένα o δις βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα υποδυθεί τον General George Meade, o οποίος θα μοιραστεί μια σκηνή με τον James Dutton του Tom McGraw μετά την αιματηρή Μάχη του Antietam κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφυλίου. Αυτή λέγεται πως είναι η πιο αιματηρή μάχη στην ιστορία των ΗΠΑ καθώς χάθηκαν πάνω από 22.000 στρατιώτες και από τις δύο πλευρές. 

Η φωτογραφία του Hanks ως Meade

Στην ίδια σκηνή συμμετέχει και ο Billy Bob Thornton, ένα ακόμη από τα μεγάλα χολιγουντιανά ονόματα που θα εμφανιστούν στο 1883, στο οποίο πρωταγωνιστούν επίσης οι: Sam Elliott, Faith Hill, Isabel May, και Lamonica Garrett. Όμως ο Sheridan εκμυστηρεύεται πως θα υπάρξουν πολλά ακόμα δυνατά guest ονόματα που θα παρελαύσουν μπροστά από τις σκηνές του "1883". 

Σε ένα από τα πολλά projects που ετοιμάζει ο Sheridan επέλεξε τον εξίσου θρυλικό Sylvester Stallone για τον πρωταγωνιστικό ρόο στη σειρά Kansas City, την οποία υπογράφει μαζί με τον Terence Winter του "The Sopranos". 

H πρεμιέρα του 1883 θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου αποκλειστικά μέσω του Paramount Plus.