Disney Plus Day: Δείτε το νέο περιεχόμενο που έρχεται από το 2022 και έπειτα (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Η εορταστική μέρα της Disney έκρυβε πολλές ανακοινώσεις για Star Wars και MCU
12 Νοεμβρίου 2021 20:29
Disney Plus Day: Δείτε το νέο περιεχόμενο που έρχεται από το 2022 και έπειτα (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Η Disney Plus Day γιορτάστηκε με ένα σωρό ανακοινώσεις που αν και δεν ήταν μεγάλου βεληνεκούς και δεν ανταποκρίθηκαν στον ντόρο που είχε δημιουργηθεί, σίγουρα αξίζει κανείς να τσεκάρει τι έρχεται. 

Σημαντικές ανακοινώσεις είχαμε στο κομμάτι του MCU και της Marvel Studios, του Star Wars και της Lucasfilm αλλά και στη Walt Disney Animation και την Pixar.


Νέα ταινία με τους Τσιπ και Ντέηλ

Μια νέα ταινία με το αχτύπητο δίδυμο των Chip και Dale βρίσκεται στα σκαριά για το Disney Plus. Στο reboot με τίτλο Chip 'n Dale: Rescue Rangers τις φωνές τους θα δανείσουν οι Andy Samberg και John Mulaney. Dείτε το teaser ανακοίνωσης:

Live-action σειρά των Spiderwick Chronicles

Η διάσημη best-selling σειρά βιβλίων The Spiderwick Chronicles μεταφέρεται ξανά με μια νέα πρωτότυπη live-action σειρά. Άγνωστο το πότε θα κυκλοφορήσει στην υπηρεσία ωστόσο 

Ντοκιμαντέρ με τους Chris Hemsworth και Will Smith 

Κυκλοφόρησαν τα trailers για τα χολιγουντιανά ντοκιμαντέρ του National Geographic. Ο λόγος για το Limitless με τον Chris Hemsworth και το "Welcome To Earth" με τον Will Smith. 

 Λογότυπο και πλήρες cast για τη νέα ταινία Πινόκιο

Ο Πινόκιο ζωντανεύει ξανά μετά από πολλές δεκαετίες σε live-action μορφή και δια χειρός Disney και Robert Zemeckis. Εκτός των Tom Hanks (ως Τζεπέτο), Cynthia Erivo και Luke Evans, θα ακούσουμε τις φωνές των Benjamin Evan Ainsworth, Joseph Gordon-Levitt, Keegan-Michael Key και Lorraine Bracco.

Το "Pinocchio" της Disney έρχεται τον χειμώνα του 2022 στο Disney Plus -μάλλον αποκλειστικά διότι δεν έγινε αναφορά στις κινηματογραφικές αίθουσες. 

Πρώτη φωτογραφία από το Hocus Pocus 2

Οι μάγισσες επιστρέφουν μετά από σχεδόν 30 χρόνια για νέες μαγικές περιπέτειες. Τα γυρίσματα για το Hocus Pocus 2 ξεκίνησαν και η ταινία αναμένεται να προβληθεί μέσω του Disney+ τον χειμώνα του 2022. Σε σκηνοθεσία Anne Fletcher, στους γνωστούς τους ρόλους επιστρέφουν οι: Bette Midler, Sarah Jessica Parker και Kathy Najimy

Nέο βίντεο από το ντοκιμαντέρ των Beatles

Ο Peter Jackson σκηνοθετεί το τριμερές ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στα θρυλικά "Σκαθάρια". Δείτε ένα νέο απόσπασμα από το "The Beatles Get Back". 

Το sequel του "Enchanted" έρχεται το 2022

Οι πρωταγωνιστές του Disenchanted, δηλαδή οι Amy Adams και Patrick Dempsey έστειλαν ενημέρωσαν τους fans πως το sequel θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα του 2022 στο Disney Plus. 

Πρώτο trailer για το Baymax

Η spinoff σειρά του Big Hero Six απέκτησε παράθυρο κυκλοφορίας και το πρώτο επίσημο trailer. Ετοιμαστείτε για την επιστροφή του αξιολάτρευτου Baymax και της παρέας του το καλοκαίρι του 2022 αποκλειστικά στο Disney Plus. 

Δείτε το τρέιλερ από τη νέα "Εποχή των Παγετώνων" ταινία

Επιστροφή στην Εποχή των Παγετώνων που τόσο έχουμε λατρέψει μικροί και μεγάλοι όλα αυτά τα χρόνια, μόνο που τώρα η παρέα του Μάνι και Σιντ βρίσκει στέγη στο Disney Plus. Το "The Ice Age Adventures of Buck Wild" είναι η νέα ταινία και μόλις απέκτησε το πρώτο της trailer. Έρχεται στις 28 Ιανουαρίου 2022 στο Disney Plus. 

Νέες πληροφορίες για την animated σειρά των Cars

Τα "Αυτοκίνητα" επιστρέφουν με τη δική τους σειρά στο Disney Plus και πήραμε μια νέα μικρή γεύση μέσω concept art. Στο Cars: One The Road θα επιστρέψουν οι Owen Wilson και Larry the Cable Guy δανείζουν και πάλι τις φωνές τους στον "Κεραυνό Μακουίν" και τον "Μπάρμπα" αντίστοιχα.  

Εικαστικό από το Zootopia+

Και η Ζωούπολη θα κάνει τη δυναμική επιστροφή της στο Disney Plus, όπως μάθαμε εντός του 2022. Για τη Disney Plus Day δόθηκε στη δημοσιότητα ένα πρώτο εικαστικό από το Zootopia+. 

Win or Lose: Εικαστικό από την νέα animated σειρά της Pixar

Μια νέα σειρά δια χειρός Pixar έρχεται στην υπηρεσία της Disney τον χειμώνα του 2023. Αυτό είναι το πρώτο εικαστικό του Win or Lose: 

Tiana: Πρώτη ματιά στο μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων

Η Disney μας συστήνει σε μια ολοκαίνουργια "πριγκίπισσά" της την Tiana. Πρόκειται για τη νέα μεγάλης διάρκειας μιουζικαλ σειρά κινουμένων σχεδίων σε σκηνοθεσία Stella Meghie. Σε αυτή πρωταγωνιστεί η Πριγκίπισσα της Maldonia σε μια νέα περιπέτεια αλλά το παρελθόν της στη Νέα Ορλεάνη στέκεται εμπόδιο. 


Ακολουθούν οι ανακοινώσεις της Marvel Studios στη Disney Plus Day

Μεγάλη επιστροφή για το λατρεμένο X-Men: The Animated Series

Μια από τις πιο λατρεμένες και γεμάτες νοσταλγία σειρές κινουμένων σχεδίων που έχουν μπει στο πάνθεον των αναμνήσεών μας είναι το X-Men: The Animated Series. Την μεγάλη του επιστροφή ανακοίνωση η Marvel Studios, η οποία τιτλοφορείται ως "X-Men '97" και θα προβληθεί στην υπηρεσία εντός του 2023, ενώ όπως μαθαίνουμε θα συνεχίσει η ιστορία ακριβώς από εκεί μας άφησε. Το καλύτερο; Ολόκληρο το αυθεντικό voice cast θα επιστρέψει για να δανείσει ξανά τις φωνές τους στους X-Men! 

Βέβαια και η ανακοίνωση μέσω του Wolverine Meme είναι όλα τα λεφτά: 

Νέα σειρά κινουμένων σχεδίων με τον Spider-Man

Το Spider-Man: Freshman Year είναι η νέα animated σειρά που έρχεται στο Disney Plus. Μάλιστα μαθαίνουμε πως θα αποτελεί canon κομμάτι του MCU. 

Το λογότυπο της She-Hulk

Η Tatiana Maslany και ο Mark Ruffalo πρωταγωνιστούν σε μια από τις νέες MCU σειρές του Disney Plus και εκτός από το νέο λογότυπο δόθηκε και ένα μικρό teaser:    

Πρώτο teaser για το Moon Knight με τον Oscar Isaac

Ίσως το πιο ενδιαφέρον project που παρουσίασε η Marvel και από τα λίγα που είδαμε πραγματικά πλάνα για αυτό ήταν το Moon Knight. Στον ομώνυμο ρόλο συναντάμε τον Oscar Isaac και μαζί του συμπρωταγωνιστεί ο Ethan Hawke, που μάλιστα ακούγεται στο teaser trailer. 

Το νέο λουκ του Samuel Jackson για το Secret Invasion

Μια πρώτη κλεφτή ματιά στο Secret Invasion δόθηκε μέσα από μια φωτογραφία του Samuel Jackson και του ανανεωμένου του look ως Nick Fury:

Πρώτο teaser για τη Ms. Marvel 

Η πρωτοεμφανιζόμενη Iman Vellani υποδύεται την Ms. Marvel και η Disney έδωσε μια νέα ματιά στη σειρά μέσω ενός teaser:

Έρχονται επίσης σειρές για την Echo που θα αποτελέσει spinoff του επερχόμενου "Hawkeye" (24 Νοεμβρίου), επιβεβαιώθηκε η spinoff σειρά του WandaVision που είχε ακουστεί εδώ και καιρό και θα ονομάζεται Agatha: House of Harkness με την Kathryn Hahn. Υπό ανάπτυξη είναι το Marvel Zombies, μια animated σειρά spinoff του "What If?, για το οποίο είχαμε και την επιβεβαιώσει πως θα επιστρέψει για 2η σεζόν. 

Επίσης γνωστοποιήθηκε με λογότυπο πως έρχεται η 2η σεζόν του Loki, το Ironheart με την διάδοχο του Iron Man αλλά και το Armor Wars με τον Don Cheadle.