The Witcher από χρυσάφι: Πάνω από $1 εκ. ανά επεισόδιο ο μισθός του Henry Cavill

To Netflix άλλωστε θέλει να κρατήσει έναν από τους μεγαλύτερους αστέρες του
11 Νοεμβρίου 2021 11:07
The Witcher από χρυσάφι: Πάνω από $1 εκ. ανά επεισόδιο ο μισθός του Henry Cavill

Όταν θέλεις να κρατήσεις στην πλευρά σου έναν από τους μεγαλύτερους αστέρες σου φροντίζεις να ικανοποιείς τα "θέλω" τους. Έτσι έκανε και το Netflix στην περίπτωση του Henry Cavill, του οποίου η ερμηνεία ως Geralt of Rivia στη σειρά The Witcher αποδείχθηκε ένα από τα μεγαλύτερα success stories της υπηρεσίας. 

Όχι μόνο αποτελεί ένα πολύ καλό casting αλλά και Cavill απολαμβάνει να τον υποδύεται και δεν το κρύβει, μιλώντας με πάθος για τον Geralt. 

Ένας Γητευτής από χρυσάφι

Μέσα από ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter μαθαίνουμε πως ο Cavill πήρε μεγάλη αύξηση στο μισθό του για τη 2η σεζόν του The Witcher. Από τα $400.000 που λέγεται πως λάμβανε ανά επεισόδιο στην 1η σεζόν, πλέον θα αμοίβεται με πάνω από $1 εκατομμύριο ανά επεισόδιο

Άλλωστε και ο κόσμος συνήθισε τον Cavill ως Geralt παρά τις αρχικές μεικτές αντιδράσεις που είχε το casting του, ενώ και σαν ηθοποιός έχει ανεβάσει σημαντικά τις μετοχές του στο Χόλιγουντ, επομένως ήταν λογικό να λάβει τέτοια αύξηση. 

Δύο χρόνια ακριβώς μετά την πρώτη σεζόν, τραυματισμούς στο πλατό και μια πανδημία μετά, επιτέλους η αναμονή τελειώνει για να δούμε τη συνέχεια των περιπετειών του Geralt και της Ciri σε μια σεζόν που αναμένεται άκρως συναρπαστική. 

Η 2η σεζόν του The Witcher αναμένεται στις 17 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.