Το Killing Eve έκανε ένα βήμα πιο κοντά στο οριστικό φινάλε του (ΒΙΝΤΕΟ)

Το 2022 θα επιστρέψει στις οθόνες μας
06 Οκτωβρίου 2021 08:31
Το Killing Eve έκανε ένα βήμα πιο κοντά στο οριστικό φινάλε του (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές παγκοσμίως του BBC είναι αναμφίβολα το Killing Eve, το οποίο ήταν μια από τις σειρές που καθυστέρησε αρκετά λόγω της πανδημίας. Τον περασμένο Μάρτιο είχε ανακοινωθεί πως η 4η σεζόν θα είναι και η τελευταία σεζόν του, μια απόφαση που έγινε συνειδητά από την δημιουργική ομάδα. 

Πλέον, η κατασκοπική σειρά της Phoebe Waller-Bridge με πρωταγωνιστές τη Sandra Oh - ο ρόλος της χάρισε την πρώτη της Χρυσή Σφαίρα- και την Jodie Comer πάτησε ξανά στο πλατό για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν. Με ένα σύντομο teaser το BBC αναφέρει πως "τα χείλη μας είναι ερμητικά κλειστά. Κυρίως" και αφήνει τους fans στα κρύα του λουτρού καθώς θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2022 για την πρεμιέρα του φινάλε του Killing Eve. 

Killing Eve Season 4 In Production Teaser

Η σειρά βασίζεται στα βιβλία "Villanelle" του Luke Jennings, επομένως κάποια στιγμή το φινάλε ήταν αναπόφευκτο να έρθει και ίσως και να είναι θετικό για την ποιότητά της, το γεγονός ότι δε θα ξεχειλώσει. Ένας ακόμη πιθανός λόγος επίσης για το φινάλε είναι πως το κασέ της Comer έχει σκαρφαλώσει ψηλά τελευταία με τον ρόλο της στο Free Guy πλάι στον Ryan Reynolds και το επερχόμενο The Last Duel του Ridley Scott μαζί με τους Ben Affleck, Matt Damon και Adam Driver. 

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του THR λέγεται πώς το AMC (το καλωδιακό κανάλι που προβάλλει τη σειρά στις ΗΠΑ πλην του BBC America) συνεργάζεται με τους παραγωγούς της Sid Gentle Films για την ανάπτυξη πιθανών spinoff σειρών στον ίδιο κόσμο με χαρακτήρες πέραν τη Eve και της Villanelle. 

Tags: