Το σύμπαν του “Killing Eve” επεκτείνεται με ολοκαίνουργια spin-off σειρά

Που θα επικεντρώνεται στην Carolyn Martens
07 Απριλίου 2022 20:13
Το σύμπαν του “Killing Eve” επεκτείνεται με ολοκαίνουργια spin-off σειρά

Πλησιάζουμε στο μεγάλο φινάλε του Killing Eve, της δραματικής σειράς που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο και όπως όλα δείχνουν, το franchise δε θα ολοκληρωθεί ακόμα. Ο λόγος; Μόλις επιβεβαιώθηκε πως στα σκαριά βρίσκεται ένα ολοκαίνουργιο spin-off σόου, που θα είναι βασισμένο στο Killing Eve και θα λειτουργεί ως prequel.

Μάλιστα, θα επικεντρώνεται στην Carolyn Martens, την οποία υποδύεται η βραβευμένη Fiona Shaw, με την Sid Gentle Films να βρίσκεται και εδώ στην παραγωγή, αν και δεν ξέρουμε αν θα προβληθεί μέσα από το BBC America, ή όχι. Εδώ και λίγες μέρες ακούμε ότι το σύμπαν του Killing Eve πρόκειται να επεκταθεί, μιας και ο Dan McDermott, πρόεδρος του AMC Networks, είχε μιλήσει γι’ αυτό, αλλά οι fans θεωρούσαν πως πρόκειται για κάποια ταινία.

Δεδομένου ότι το νέο υπό ανάπτυξη spin-off επικεντρώνεται στις πρώτες μέρες της Carolyn, φαίνεται απίθανο η Sandra Oh's Eve ή η Villanelle της Jodie Comer να εμφανιστούν στη νέα σειρά.

Η κεντρική σειρά βασίζεται στα βιβλία "Villanelle" του Luke Jennings, έκανε πρεμιέρα το 2018 και αναμένεται να ολοκληρωθεί με το τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν που θα παίξει στις 10 Απριλίου. Το Killing Eve έχει λάβει πολλές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένης της νίκης BAFTA για τον β' γυναικείο ρόλο για την Fiona Shaw. Η Shaw ήταν επίσης υποψήφια και για δύο Primetime Emmy Awards.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί κάτι άλλο σχετικά με το spin-off σόου του Killing Eve, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: