Δείτε το trailer από την 4η και τελευταία σεζόν του “Killing Eve”

Η σειρά επιστρέφει τον Φεβρουάριο
17 Δεκεμβρίου 2021 14:27
Δείτε το trailer από την 4η και τελευταία σεζόν του “Killing Eve”

Η τηλεοπτική σειρά του BBC, Killing Eve μόλις απέκτησε νέο trailer ελέω της 4ης και τελευταίας σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2022. Μάλιστα, το τελευταίο κεφάλαιο μάθαμε πως θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, ενώ στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε και νέο φωτογραφικό υλικό.

Μετά από τα γεγονότα της 3ης σεζόν, οι χαρακτήρες βρίσκονται πλέον σε διαφορετικό μέρος, με την Villanelle να προσπαθεί να βγάλει από πάνω της το “τέρας” και την Eve σε μία αποστολή για να πάρει εκδίκηση. Η τελευταία σεζόν ακολουθεί τις γνωστές γυναίκες στις προσωπικές τους αποστολές, «οδηγούμενες από το πάθος, την εκδίκηση και την εμμονή», καθώς η σεζόν οδεύει στο φινάλε που θα σας μείνει αξέχαστο.

Η σειρά βασίζεται στα βιβλία "Villanelle" του Luke Jennings, επομένως κάποια στιγμή το φινάλε ήταν αναπόφευκτο να έρθει και ίσως και να είναι θετικό για την ποιότητά της, το γεγονός ότι δε θα ξεχειλώσει.

Η τελευταία σεζόν γράφτηκε από την Laura Neal (Sex Education, Secret Diary of a Call Girl), ενώ στην παραγωγή βρίσκονται οι Sally Woodward Gentle, Lee Morris, Gina Mingacci και Damon Thomas.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες παρακάτω:

Η πρεμιέρα της 4ης σεζόν θα γίνει τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Δείτε το βίντεο της σειράς παρακάτω.