Η Gwendoline Christie του Game of Thrones θα παίξει στο “Wednesday” του Tim Burton στο Netflix

Και θα υποδυθεί την Larissa Weems
16 Σεπτεμβρίου 2021 08:43
Η Gwendoline Christie του Game of Thrones θα παίξει στο “Wednesday” του Tim Burton στο Netflix

Πριν καιρό έγινε γνωστό ότι το Netflix ετοιμάζει spinoff τηλεοπτική σειρά για το Addams Family (Οικογένεια Άνταμς) και μάλιστα θα τη σκηνοθετήσει ο Tim Burton. Η ονομασία της θα είναι απλά “Wednesday” και ήδη έχουν υπογράψει πολλά ονόματα να παίξουν.

Ανάμεσά τους η Catherine Zeta-Jones που θα υποδυθεί την Morticia Addams, ενώ ο Luis Guzman τον Gomez Addams και η Jenna Ortega την Wednesday Addams. Τώρα, μια νέα είδηση ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας και αφορά ξανά το λαμπρό cast της σειράς, αφού όπως έγινε γνωστό η Gwendoline Christie που αγαπήθηκε από το κοινό ως Brienne of Tarth στο Game of Thrones, αλλά και ως Captain Phasma στο Star Wars, θα παίξει στο επερχόμενο σόου.

Η Christie θα υποδυθεί την Larissa Weems, την διευθύντρια της Ακαδημίας Nevermore με όπλο της ένα εμβληματικό τσεκούρι.

Βασισμένο από την χαρακτήρα που δημιούργησε ο Charles Addams, το “Wednesday” όπως θα ονομάζεται, θα είναι μια εφηβική σειρά με την περιγραφή της να αναφέρει ότι θα εμπεριέχει μπόλικο μυστήριο και υπερφυσικά γεγονότα, με την Wednesday Addams να είναι μαθήτρια στο Nevermore Academy. Εκεί θα προσπαθήσει να αναδείξει τις ψυχικές της ικανότητες και να αποτρέψει ένα τεράστιο φονικό που έχει τρομοκρατήσει την τοπική κοινωνία.

Οι Al Gough και Miles Millar είναι υπεύθυνοι ως showrunners και παραγωγοί πλάι στον Burton, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρόλος της Wednesday ξεκίνησε από τα 60s κα την αυθεντική σειρά "Addams Family" με την Lisa Loring.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.