The Sandman: Το Netflix μάς πηγαίνει στα γυρίσματα της νέας σειράς του (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται πολυαναμενόμενη live-action διασκευή των comics του Neil Gaiman
09 Ιουνίου 2021 21:20
The Sandman: Το Netflix μάς πηγαίνει στα γυρίσματα της νέας σειράς του (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πλαίσιο των Geeked Week ανακοινώσεων, το Netflix έδωσε μια κλεφτή ματιά στα παρασκήνια ενός εκ των πιο πολυαναμενόμενων σειρών του, αυτή του The Sandman, μέσω ενός sneak peek βίντεο. Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για την πρώτη live-action μεταφορά των πασίγνωστων και βραβευμένων βιβλίων κόμικ της DC Comics δια χειρός Neil Gaiman, ο οποίος επιβλέπει την παραγωγή. 

Όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω εμφανίζεται ο Gaiman, μαζί με τον Tom Sturridge που υποδύεται τον Μορφέα και την Gwendoline Christie, που παίζει τον Lucifer και μας δίνουν μια ματιά από τα γυρίσματα και το πλατό του σόου. Ο Gaiman περιγράφει τον κόσμο του Sandman ως "το μέρος που ταξιδεύουμε όταν κλείνουμε τα μάτια μας το βράδυ και ονομάζεται "Dreaming". Σε αυτό το μέρος βασιλεύει ο Μορφέας"

Τεράστια, προσεγμένα σκηνικά, πρακτικά εφέ, εικαστικά, κοστούμια και άλλα πολλά από τους βασικούς χαρακτήρες του σύμπαντος του "Sandman" θα περάσουν από τα μάτια σας για αυτό να τα έχετε δεκατέσσερα. 

Μέχρι και ο Neil Gaiman που φαίνεται να επιβλέπει το πλατό της Shepperton Studios στην Μ. Βρετανία παθαίνει πλάκα με την παραγωγή και από τον ενθουσιασμό του θα τον ακούσετε να ξεστομίζει το "holy s***t". 

Μεγάλα ονόματα σε ένα πολυπληθές cast

Και επειδή μάλλον δεν καταλάβατε πόσα ονόματα και τι χαμός ηθοποιών θα υποδυθεί τους χαρακτήρες του Sandman -οι γνώστες των comics θα τους αναγνωρίσουν- έχουμε και λέμε:

Patton Oswalt ως Matthew The Raven, Stephen Fry ως Gilbert, David Thewlis ως John Dee/ Doctor Destiny, Jenna Coleman ως Johanna Constantine, Joely Richardson ως Ethel Crips και η Niamh Walsh ως νεαρή Ethel Cripps, Razane Jammal ως Lyta Hall, Donna Preston ως Despair, Mason Alexander Park ως Desire, Kirby Howell-Baptiste ως Death, Kyo Ra ως Rose Walker και η Sandra James Young ως Unity Kincaid. 

Αυτοί ήταν οι 12 πιο πρόσφατες προσθήκες του cast πέραν των ήδη γνωστών Tom Sturridge ως "Μορφέα", Gwendoline Christie ως Lucifer, Charles Dance ως Roderick Burgess, Boyd Holbrook ως Corinthian, Vivienne Acheampong ως Lucienne, και οι Asim Chaudry και Sanjeev Bhaskar ως Κάιν και Άβελ. 

Το πολυαναμενόμενο σόου θα αποτελείται από 11 επεισόδια, όπως ξέρουμε εδώ και καιρό, και θα καλύπτει τα πρώτα δύο βιβλία, με τίτλο "Preludes & Nocturnes" και "The Doll's House". 

Τα γυρίσματα του σόου είχαν ξεκινήσει τα περασμένα Χριστούγεννα και βάσει προγράμματος θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο. Ίσως σύντομα να μάθουμε περισσότερα. 

Ωστόσο, ακόμα το Netflix δεν έδωσε ούτε ημερομηνίας ούτε παράθυρο κυκλοφορίας για το The Sandman.