Η "Brienne" προέβλεψε το τέλος του Game of Thrones πριν από 2 χρόνια (βίντεο)

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης
27 Μαΐου 2019 11:37
Η "Brienne" προέβλεψε το τέλος του Game of Thrones πριν από 2 χρόνια (βίντεο)

Μια φαινομενικά αδιάφορη συνέντευξη της "Brienne of Tarth" κοινώς Gwendoline Christie πρίν από μερικά χρόνια αποκτάει εντελώς διαφορετικό νόημα, τώρα που πλέον το Game of Thrones έριξε μια για πάντα αυλαία. Και αυτό διότι μια παλιά της συνέντευξη μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της και εραστή στη σειρά Nikolaj Coster-Waldau (Jamie Lannister) ερωτήθηκαν για το ποιος πιστεύουν πώς θα καθόταν στον Σιδηρούν Θρόνο στο φινάλε. 

Ο Jamie Lannister απάντησε κάπως συμβατικά αφού προέβλεψε ότι θα νικήσει η Dany ή ο Night King. Σε μια στιγμή που θα λέγαμε ότι η Gwendoline "πήγε ταμείο", αν μιλούσαμε με όρους στοιχηματικούς, προέβλεψε με ακρίβεια τον τελικό νικητή του "Thrones", καθώς είχε μια εντελώς διαφορετική οπτική.

"Δεν νομίζετε ότι θα είναι κάποιος εντελώς εκτός του λογικού πλαισίου; Αυτό που ξέρουμε για τη σειρά είναι πως συνεχώς μας εκπλήσσει, οπότε αναρωτιέμαι εάν θα είναι ο Bran. Απλώς επειδή συνεχίζουμε να βλέπουμε τον κόσμο από την δική του οπτική, έτσι δεν είναι; Βλέπουμε συνεχώς οράματα, οπότε μήπως βρίσκεται στο μέλλον και μας προβάλλει το παρελθόν;"

Μέσα από το Twitter της η Christie αναγνώρισε το γεγονός των μαντικών ικανοτήτων της:

Σαφώς, στο φινάλε του GoT, βασιλιάς των Έξι Βασιλείων -μετά την ανεξαρτητοποίηση του Βορρά- στέφθηκε ο Bran "The Broken" Stark, αψηφόντας έτσι όλα τα προγνωστικά και απογοητεύοντας μια μεγάλη μερίδα των fans.