Σειρά Lord of the Rings: Μετακομίζει από τη νέα Ζηλανδία για τα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Τι κι αν δεν είδαμε ακόμη την πρώτη σεζόν;
13 Αυγούστου 2021 19:12
Σειρά Lord of the Rings: Μετακομίζει από τη νέα Ζηλανδία για τα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Χωρίς αμφιβολία, η σειρά της AmazonThe Lord of the Rings” είναι από τις πιο αναμενόμενα τηλεοπτικά σόου, με τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν να έχουν ολοκληρωθεί ήδη. Πλέον η σειρά αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2022 και τώρα ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας νέες πληροφορίες που αφορούν τη 2η σεζόν.

Όπως έγινε γνωστό, ηθοποιοί και όλο το crew φεύγουν από τη Νέα Ζηλανδία όπου και γυρίστηκε η πρώτη σεζόν και κατευθύνονται προς την Αγγλία για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του 2ου κεφαλαίου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Νέα Ζηλανδία έχει παίξει τεράστιο ρόλο και στα The Lord of the Rings & The Hobbit του Peter Jackson, καθώς όλα γυρίστηκαν εκεί. Τώρα, η παραγωγή «αλλάζει σκηνικό» και στην Αγγλία.

Ο Vernon Sanders, V.P. και co-head του Amazon Studios είπε:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους και την κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας για τη φιλοξενία και την αφοσίωσή τους και που παρείχαν στη σειρά του The Lord of the Rings ένα απίστευτό μέρος για να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι.

Ευχαριστούμε θερμά την Επιτροπή Κινηματογράφου της Νέας Ζηλανδίας, το Υπουργείο Επιχειρήσεων, Καινοτομίας και Απασχόλησης, Auckland Unlimited και άλλους για την τεράστια συνεργασία τους που στήριξαν τον κινηματογραφικό κομμάτι της Νέας Ζηλανδίας και την τοπική οικονομία κατά την παραγωγή της πρώτης σεζόν.

Η πλοκή του prequel θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν από τα Hobbit και LOTR

"Η επερχόμενη σειρά των Amazon Studios φέρνει στις οθόνες σας για πρώτη φορά τις ηρωικές ιστορίες της μυθικής Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης. Το επικό δράμα θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα των The Hobbit και The Lord of The Rings και θα μεταφέρει τους θεατές σε μια εποχή όπου σφυρηλατίστηκαν μεγάλες δυνάμεις, βασίλεια ανήλθαν στην εξουσία και διαλύθηκαν, απίθανοι ήρωες δοκιμάστηκαν, η ελπίδα κρεμόταν από μια κλωστή και ένας από τους μεγαλύτερους κακούς που έβγαλε η πένα του Tolkien απειλούσε να σκεπάσει τον κόσμο στο σκοτάδι. Ξεκινώντας σε μια εποχή σχετικά ειρηνική, η σειρά θα ακολουθήσει ένα ανσάμπλ χαρακτήρων, τόσο γνώριμων όσο και καινούργιων καθώς θα αντιμετωπίσουν την επάνοδο του κακού στη Μέση Γη. Από τα σκοτεινά βάθη των Misty Mountains, στα επιβλητικά δάση της πρωτεύουσας των elves το Lindon, μέχρι το νησί της Numenor και τα πέρατα του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και οι χαρακτήρας θα αφήσουν ανεξίτηλα γραμμένες τις ιστορίες τους για πολλές γενεές."

To ανσάμπλ cast του σόου απαρτίζουν οι: Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Lord of the Rings: Τέλος τα γυρίσματα της πανάκριβης τηλεοπτικής σειράς της Amazon (ΦΩΤΟ)

Το πανάκριβο budget και η δέσμευση των 5 σεζόν

Το budget της σειράς "Lord of the Rings" θα κοστίσει περί τα $465 εκατομμύρια για την πρώτη σεζόν και μόνο! Μάλιστα η Amazon Studios έχει δεσμευτεί για μια παραγωγή των 5 σεζόν που θα κοστίσει γύρω στο $1 δις δολάρια. Αυτομάτως αυτό σημαίνει ότι θα είναι η ακριβότερη τηλεοπτική παραγωγή στην ιστορία.

Η 1η σεζόν του The Lord of The Rings αναμένεται να προβληθεί αποκλειστικά μέσα από το Amazon Prime Video στις 2 Σεπτεμβρίου 2022, με κάθε νέο επεισόδιο της σειράς να κυκλοφορεί εβδομαδιαία.