Διαλύεται η live-action σειρά των Powerpuff Girls - Αποχώρησε η πρωταγωνίστρια

Θα γίνει re-cast ο ρόλος
13 Αυγούστου 2021 14:18
Διαλύεται η live-action σειρά των Powerpuff Girls - Αποχώρησε η πρωταγωνίστρια

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι το “The CW” ετοιμάζει μία live-action σειρά για το θρυλικό “Powerpuff Girls” με πρωταγωνίστριες τις Chloe Bennet ως Blossom, Dove Cameron ως Bubbles και Yana Perrault ως Buttercup.

Μάλιστα, από τον Απρίλιο κιόλας η παραγωγή της σειράς είχε βάλει μπρος, αφού τα γυρίσματα για το πιλοτικό επεισόδιο μόλις είχαν ξεκινήσει. Ωστόσο, το CW δεν έμεινε ευχαριστημένο με τον «πιλότο» και έτσι το cast, αλλά και όλο το συνεργείο, θα επιστρέψουν για να το γυρίσουν ξανά. Χωρίς όμως την Chloe Bennet. Ναι, καλά διαβάσατε.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση που αναφέρει ότι η Chloe Bennet αποχώρησε από το project και δε θα βρίσκεται πλέον ως πρωταγωνίστρια στο project. Η σταρ του The Agents of SHIELD είχε υπογράψει να πρωταγωνιστήσει στο σόου του CW και να υποδυθεί την Blossom, ωστόσο, σύμφωνα με το Deadline, αποχώρησε λόγω προβλημάτων προγραμματισμού. Οι υπόλοιπες δύο, Dove Cameron και Yana Perrault παραμένουν κανονικά. Ο ρόλος της Blossom, όπως είναι λογικό, θα γίνει re-cast.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει ότι θα δούμε τις τρεις ηρωίδες της Αμερικής να ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά, μιας και ο κόσμος τις χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Έτσι, το σενάριο είναι βασισμένο στο θρυλικό cartoon και συνεχίζει την ιστορία τους, που δημιούργησε ο Craig McCracken πριν χρόνια. Μάλιστα, στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε και τον Donald Faison ως Professor Drake Utonium, τον Nicholas Podany ως Jojo Mondel και την Robyn Lively ως Sara Bellum.

Powerpuff Girls: Δεν άρεσε στο CW το πρώτο επεισόδιο και θα γυριστεί ξανά

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Powerpuff -όπως θα είναι η τελική ονομασία της σειράς- παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.