Σειρά Lord of the Rings: Αυτή είναι η πρώτη ματιά και η ημερομηνία πρεμιέρας (ΦΩΤΟ)

Έρχεται η μεγάλη επιστροφή του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών
02 Αυγούστου 2021 21:56
Σειρά Lord of the Rings: Αυτή είναι η πρώτη ματιά και η ημερομηνία πρεμιέρας (ΦΩΤΟ)

Γνωρίζουμε εδώ και χρόνια ότι η Amazon έχει στα σκαριά την τηλεοπτική σειρά του Lord of the Rings και παρόλο που μέχρι πρότινος δεν γνωρίζαμε και πολλά, αυτό έρχεται τώρα να αλλάξει. Η εταιρία παραγωγής μόλις έδωσε στο φως της δημοσιότητας την πρώτη εικόνα από το αναμενόμενο σόου, καθώς γνωστοποίησε και την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Η επική σειρά φαντασίας πρόκειται να κάνει ποδαρικό στο Amazon Prime Video στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022, με νέα επεισόδια κάθε εβδομάδα. Μάλιστα, σήμερα, 2 Αυγούστου, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν στη Νέα Ζηλανδία, όπου και γυριζόταν.

Δείτε την πρώτη εικόνα της σειράς παρακάτω:

Η πλοκή του prequel θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν από τα Hobbit και LOTR

"Η επερχόμενη σειρά των Amazon Studios φέρνει στις οθόνες σας για πρώτη φορά τις ηρωικές ιστορίες της μυθικής Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης. Το επικό δράμα θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα των The Hobbit και The Lord of The Rings και θα μεταφέρει τους θεατές σε μια εποχή όπου σφυρηλατίστηκαν μεγάλες δυνάμεις, βασίλεια ανήλθαν στην εξουσία και διαλύθηκαν, απίθανοι ήρωες δοκιμάστηκαν, η ελπίδα κρεμόταν από μια κλωστή και ένας από τους μεγαλύτερους κακούς που έβγαλε η πένα του Tolkien απειλούσε να σκεπάσει τον κόσμο στο σκοτάδι. Ξεκινώντας σε μια εποχή σχετικά ειρηνική, η σειρά θα ακολουθήσει ένα ανσάμπλ χαρακτήρων, τόσο γνώριμων όσο και καινούργιων καθώς θα αντιμετωπίσουν την επάνοδο του κακού στη Μέση Γη. Από τα σκοτεινά βάθη των Misty Mountains, στα επιβλητικά δάση της πρωτεύουσας των elves το Lindon, μέχρι το νησί της Numenor και τα πέρατα του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και οι χαρακτήρας θα αφήσουν ανεξίτηλα γραμμένες τις ιστορίες τους για πολλές γενεές."

Η Jennifer Salke, επικεφαλής των Amazon Studios είπε:

Το ταξίδι ξεκινάει στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022 με την πρεμιέρα της σειράς “The Lord of the Rings” στο Prime Video. Δεν μπορώ να μεταφέρω το πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε όλοι για να φέρουμε αυτό το project στις οθόνες σας και να σας ταξιδέψουμε σε ένα επικό ταξίδι στη Μέση Γη!

Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι: Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Το budget της σειράς "Lord of the Rings" θα κοστίσει περί τα $465 εκατομμύρια για την πρώτη σεζόν και μόνο! Αυτομάτως αυτό σημαίνει ότι θα είναι η ακριβότερη τηλεοπτική παραγωγή στην ιστορία, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά φήμες που είχαν ακουστεί κατά καιρούς.

Η 1η σεζόν του The Lord of The Rings αναμένεται να προβληθεί αποκλειστικά μέσα από το Amazon Prime Video στις 2 Σεπτεμβρίου 2022. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.