Powerpuff Girls: Δεν άρεσε στο CW το πρώτο επεισόδιο και θα γυριστεί ξανά

Πίσω στο πλατό οι ενήλικες Blossom, Bubbles και Buttercup
25 Μαΐου 2021 08:24
Powerpuff Girls: Δεν άρεσε στο CW το πρώτο επεισόδιο και θα γυριστεί ξανά

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι το “The CW” ετοιμάζει μία live-action σειρά για το θρυλικό “Powerpuff Girls” με πρωταγωνίστριες τις Chloe Bennet ως Blossom, Dove Cameron ως Bubbles και Yana Perrault ως Buttercup.

Μάλιστα, από τον Απρίλιο κιόλας η παραγωγή της σειράς είχε βάλει μπρος, αφού τα γυρίσματα για το πιλοτικό επεισόδιο μόλις είχαν ξεκινήσει. Όπως όλα δείχνουν, το CW δεν έμεινε ευχαριστημένο, αφού σύμφωνα με το THR, το αποτέλεσμα δεν άρεσε καθόλου και έτσι το cast, αλλά και όλο το συνεργείο, θα επιστρέψει στα πλατό για να γυρίσει ξανά το πρώτο επεισόδιο. Δυστυχώς, δεν έγινε γνωστό, πότε θα ολοκληρωθούν τα νέα γυρίσματα ή τί δεν άρεσε τελικά στον "πιλότο".

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει ότι θα δούμε τις τρεις ηρωίδες της Αμερικής να ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά, μιας και ο κόσμος τις χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Έτσι, το σενάριο είναι βασισμένο στο θρυλικό cartoon και συνεχίζει την ιστορία τους, που δημιούργησε ο Craig McCracken πριν χρόνια. Μάλιστα, στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε και τον Donald Faison ως Professor Drake Utonium, τον Nicholas Podany ως Jojo Mondel και την Robyn Lively ως Sara Bellum.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το cartoon που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές από τα τέλη των ‘90s, έρχεται στη μικρή οθόνη από τους Diablo Cody και Heather Regnier που γράφουν το σενάριο, ενώ οι Greg Berlanti και Sarah Schechter βρίσκονται στην παραγωγή.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Powerpuff -όπως θα είναι η τελική ονομασία της σειράς- παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.