Καλοκαίρι επιστρέφει το Outer Banks στο Netflix - Πρώτη ματιά (ΦΩΤΟ)

Δείτε στιγμιότυπα από τη 2η σεζόν της νεανικής θρίλερ σειράς
16 Μαΐου 2021 12:47
Καλοκαίρι επιστρέφει το Outer Banks στο Netflix - Πρώτη ματιά (ΦΩΤΟ)

Μια από τις trending σειρές του Netflix ήταν το Outer Banks, το νεανικό θρίλερ που γνωρίζαμε ότι θα επιστρέψει εδώ και καιρό αλλά δεν ξέραμε το πότε. Τώρα, η διάσημη streaming υπηρεσία ανακοίνωσε την επιστροφή του και έτσι η 2η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα εντός του καλοκαιριού για αυτό και έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στιγμιότυπα. 

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια κλεφτή ματιά από τη συνέχεια της γεμάτης συγκινήσεις περιπέτειας, καθώς οι John B και Sarah τρέχουν για να σωθούν στις Μπαχάμες, αφότου παρά τρίχα γλίτωσαν το θάνατο στο φινάλε της πρώτης σεζόν:

Δείτε το υπόλοιπο φωτογραφικό υλικό μέσα από το tweet του Netflix: 

Στην επίσημη περιγραφή που έδωσε το Netflix αναφέρει:

Νές φίλοι αλλά και εχθροί επιστρέφουν στο κυνήγι του θησαυρού, καθώς ο κίνδυνος κλιμακώνεται για τους Kiara, Pope και J.J. Τα $400 εκατομμύρια βρίσκονται ακόμα στο παιχνίδι αλλά μήπως η ανακάλυψη ενός μυστικού τους ενώσει ξανά για μια νέα αποστολή; Η περιπέτεια της ζωής τους περιμένεια αλλά τα αχαρτογράφητα νερά σημαίνουν ότι οι Pogues θα πρέπει να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να επιζήσουν. 

Η 2η σεζόν του Outer Banks θα κάνει πρεμιέρα εντός του καλοκαιριού και αναμένουμε το Netflix για να δώσει και την ακριβής ημερομηνία