Outer Banks: Το Netflix ανανέωσε την επιτυχημένη σειρά του για 4η σεζόν!

Ευχάριστα νέα για τους fans
21 Φεβρουαρίου 2023 15:49
Outer Banks: Το Netflix ανανέωσε την επιτυχημένη σειρά του για 4η σεζόν!

Το Outer Banks είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο επιτυχημένα σόου του Netflix και αυτό φαίνεται ξανά τώρα μιας και μάθαμε ότι ανανεώθηκε. Πιο συγκεκριμένα, η streaming υπηρεσία ανακοίνωσε και επίσημα ότι η 4η σεζόν είναι καθ’ οδόν και θα συνεχίσει την ιστορία της γνωστής παρέας.

Οι “Pogues” δεν πρόκειται να πάνε πουθενά και θα συνεχίσουν τις περιπέτειές τους κανονικά στην πλατφόρμα. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι σε λίγες ημέρες θα κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν και θα βάλει σε νέες περιπέτειες τους χαρακτήρες. Θα πάνε στην Καραϊβική και ακόμη πιο μακριά, καθώς παρασύρονται στο κυνήγι ενός επικίνδυνου αντιπάλου για μια θρυλική χαμένη πόλη.

Προς το παρόν, το Netflix δεν δήλωσε κάτι άλλο πέρα από την ανανέωση της σειράς. Όπως παραδείγματος χάρη αν θα κάνει πρεμιέρα αργότερα μέσα στο έτος ή το 2024.

Οι παραγωγοί Jonas Pate, Josh Pate και Shannon Burke που θα επιστρέψουν και αυτοί στην 4η σεζόν δήλωσαν:

Το να βλέπεις τους Pogues να ζωντανεύουν (στη μικρή οθόνη) ήταν θεαματικό. Οι Pogues απολαμβάνουν μια περιπέτεια ζωής και τώρα μπορούμε να χαρτογραφήσουμε περισσότερες ανατροπές, καθώς θα συνεχιστεί και για 4η σεζόν. Ευχαριστούμε το Netflix, το cast και φυσικά τους καταπληκτικούς θαυμαστές μας που βοήθησαν να γίνει αυτό.

Netflix: Μάθαμε πότε επιστρέφει η σειρά Outer Banks για 3η σεζόν (ΦΩΤΟ)

Πρωταγωνιστούν οι Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Austin North, Drew Starkey, Charles Esten και Garlacia Grant. Στις νέες προσθήκες της σεζόν συγκαταλέγονται οι: Fiona Palomo (Control Z) και Lou Ferrigno Jr (Stargirl).

Τι θα δείτε στην 3η σεζόν;

Στην 3η σεζόν η παρέα των κεντρικών ηρώων βρέθηκαν όλοι ναυαγοί σε ένα απομακρυσμένο νησί, έχοντας χάσει τον θησαυρό που κυνηγούσαν και παρόλο που δεν είναι και η πιο καλή συγκυρία που βρέθηκαν, φαίνεται πως θα προσαρμοστούν στις νέες σκληρές συνθήκες.

Η σύνοψη της σειράς έχει ως εξής:

Σ’ ένα νησί με προνομιούχους και μη, ο έφηβος Τζον Μπι αναζητά μαζί με τους τρεις κολλητούς του έναν θρυλικό θησαυρό που σχετίζεται με την εξαφάνιση του πατέρα του.

Η 3η σεζόν του Outer Banks θα παίξει στο Netflix στις 23 Φεβρουαρίου. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την 4η σεζόν παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.