Outer Banks: Το cast αντιδράει και σχολιάζει το φινάλε της 3ης σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπομονή τώρα για την 4η σεζόν
05 Μαρτίου 2023 17:38
Outer Banks: Το cast αντιδράει και σχολιάζει το φινάλε της 3ης σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 3η σεζόν του Outer Banks παίζει εδώ και λίγες εβδομάδες στο Netflix και πολύ γρήγορα από την πρεμιέρα του κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή του Top 10. Η σειρά, όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό, έχει ήδη ανανεωθεί για 4η σεζόν και θα δείτε τη συνέχεια της ιστορίας των “Pogues”, ειδικά μετά από το συγκλονιστικό φινάλε του 3ου κύκλου.

Ένα φινάλε που έχει συζητηθεί αρκετά που έβαλε σε σκέψεις το κοινό και όχι μόνο. Τώρα, μέσα από το “Still Watching Netflix” κανάλι στο YouTube, όλο το cast σύσσωμο σχολιάζει και αντιδράει στο τέλος της 3ης σεζόν.

Δείτε το βίντεο παρακάτω, μόνο εάν έχετε παρακολουθήσει ολόκληρη την 3η σεζόν της σειράς:

Πρωταγωνιστούν οι Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Austin North, Drew Starkey, Charles Esten και Garlacia Grant. Στις νέες προσθήκες της σεζόν συγκαταλέγονται οι: Fiona Palomo (Control Z) και Lou Ferrigno Jr (Stargirl).

Λίγα λόγια για την 3η σεζόν του Outer Banks:

Στην 3η σεζόν η παρέα των κεντρικών ηρώων βρέθηκαν όλοι ναυαγοί σε ένα απομακρυσμένο νησί, έχοντας χάσει τον θησαυρό που κυνηγούσαν και παρόλο που δεν είναι και η πιο καλή συγκυρία που βρέθηκαν, φαίνεται πως θα προσαρμοστούν στις νέες σκληρές συνθήκες.

Η επίσημη σύνοψη

Νέες περιπέτειες οδηγούν τα Ψάρια στην Καραϊβική και όχι μόνο, καθώς οι φίλοι γίνονται στόχος ενός επικίνδυνου αντιπάλου που ψάχνει μια θρυλική χαμένη πόλη.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.