Outer Banks Σεζόν 3: Δείτε 9 λεπτά από τη νέα σεζόν πριν την πρεμιέρα!

Στις 23 Φεβρουαρίου επιστρέφουν οι Pogues
20 Φεβρουαρίου 2023 12:08
Outer Banks Σεζόν 3: Δείτε 9 λεπτά από τη νέα σεζόν πριν την πρεμιέρα!

Πλησιάζουμε σιγά σιγά στην πρεμιέρα της 3ης σεζόν του Outer Banks και το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο από την επιτυχημένη σειρά. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο trailer, αλλά για ένα “Sneak Peek”, έτσι ώστε να πάρετε μια μικρή γεύση από όλα αυτά που θα γίνουν σε λίγες μέρες.

Αναλυτικότερα, το βίντεο έχει διάρκεια σχεδόν εννέα λεπτά και για πρώτη φορά η streaming υπηρεσία δίνει στη δημοσιότητα τόσα πολλά νέα πλάνα από τον καινούργιο κύκλο. Φυσικά, θα δείτε όλα τα γνωστά πρόσωπα της σειράς και από όλα αυτά που θα περάσουν, με τη λεζάντα του Netflix να λέει:

Νέες περιπέτειες οδηγούν τους Pogues στην Καραϊβική και πολύ πιο μακριά, καθώς η παρέα παρασύρεται στο κυνήγι ενός επικίνδυνου αντιπάλου για μια θρυλική χαμένη πόλη.

Τι θα δείτε στην 3η σεζόν;

Στην 3η σεζόν η παρέα των κεντρικών ηρώων βρέθηκαν όλοι ναυαγοί σε ένα απομακρυσμένο νησί, έχοντας χάσει τον θησαυρό που κυνηγούσαν και παρόλο που δεν είναι και η πιο καλή συγκυρία που βρέθηκαν, φαίνεται πως θα προσαρμοστούν στις νέες σκληρές συνθήκες.

Η σύνοψη της σειράς έχει ως εξής:

Σ’ ένα νησί με προνομιούχους και μη, ο έφηβος Τζον Μπι αναζητά μαζί με τους τρεις κολλητούς του έναν θρυλικό θησαυρό που σχετίζεται με την εξαφάνιση του πατέρα του.

Πρωταγωνιστούν οι Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Austin North, Drew Starkey, Charles Esten και Garlacia Grant. Στις νέες προσθήκες της σεζόν συγκαταλέγονται οι: Fiona Palomo (Control Z) και Lou Ferrigno Jr (Stargirl).

Η 3η σεζόν του Outer Banks θα παίξει στο Netflix στις 23 Φεβρουαρίου. Πάρτε μια πρώτη γεύση από το νέο κύκλο μέσα από τον player που ακολουθεί.