House of the Dragon: Η ώρα των Targaryen έφτασε στην prequel σειρά του Game of Thrones! (ΦΩΤΟ)

Η πρώτη ματιά θυμίζει ξανά παλιό καλό Game of Thrones
05 Μαΐου 2021 19:16
House of the Dragon: Η ώρα των Targaryen έφτασε στην prequel σειρά του Game of Thrones! (ΦΩΤΟ)

Δεν πέρασε μια εβδομάδα από το ξεκίνημα των γυρισμάτων και ήδη το HBO ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά του hype για το "House of the Dragon", της prequel σειράς του Game of Thrones. Πώς το πετυχαίνει αυτό; Μα φυσικά δημοσιεύοντας τα πρώτα επίσημα στιγμιότυπα από τη σειρά και τα οποία θυμίζουν το παλιό καλό Game of Thrones που ξέραμε και ας ελπίσουμε να μην επαναλάβει τα κακώς κείμενα της 8ης σεζόν. 

Στις φωτογραφίες γίνεται αντιληπτό πως θα δούμε τους Targaryen στα ντουζένια τους. Παρακάτω απεικονίζεται η Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen και ο Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen. 

Ακολουθούν οι Olivia Cooke ως "Alicent Hightower" και Rhys Ifans ως "Otto Hightower". 

Και τελευταίος ο Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". 

Ο μόνος του βασικού cast που λείπει από τις φωτογραφίες είναι ο Paddy Considine (The Outsider, Peaky Blinders) που θα παίξει τον Βασιλιά Viserys Targaryen. Επίσης συμπεριλαμβάνονται οι Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake". 

Στο πρώτο spinoff σόου του σύμπαντος του George R.R. Martin θα μεταφερθούμε 300 χρόνια πριν τα γεγονότα του "A Song of Ice and Fire" εκεί όπου ο Οίκος των Targaryen βρισκόταν στο ζενίθ του. Τα πισώπλατα μαχαιρώματα, οι δολοπλοκίες, το οικογενειακό δράμα -όσοι γνωρίζουν τι ακολουθεί καταλαβαίνουν- και φυσικά οι δράκοι περιλαμβάνονται στο μενού του σόου που υπογράφουν οι Martin, Ryan Condal και Miguel Sapochnik.

Ο τελευταίος μάλιστα αποτελεί έναν από τους βετεράνους και καλύτερους σκηνοθέτες μερικών εκ των επικότερων επεισοδίων του "Thrones" και θα σκηνοθετήσει τόσο το πρώτο επεισόδιο όσο και κάποια ακόμα επεισόδια. Ανάμεσα στους σκηνοθέτες των 10 επεισοδίων του show θα συναντήσουμε τους Greg Yaitanes, Clare Kilner και Geeta V. Patel

Ωστόσο, δεν είναι οι μόνες spinoff σειρές που βρίσκονται στα σκαριά, καθώς τον Μάρτιο μάθαμε ότι υπάρχουν άλλες πέντε στα πλάνα

Το House of the Dragon θα κάνει πρεμιέρα στα HBO και HBO Max εντός του 2022.