Ζάχαρη, μπαχαρικά και...παιδικά τραύματα! Γνωρίστε τις νέες 30άρες Powerpuff Girls (ΦΩΤΟ)

Για τη νέα live-action σειρά του The CW
11 Μαρτίου 2021 15:44
Ζάχαρη, μπαχαρικά και...παιδικά τραύματα! Γνωρίστε τις νέες 30άρες Powerpuff Girls (ΦΩΤΟ)

Ζάχαρη, μπαχαρικά και πολλά γλυκά; Μάλλον με κακή παιδική ηλικία. Εδώ και καιρό γνωρίζουμε πως το κανάλι CW αναπτύσσει μια live-action βερσιόν του διάσημου καρτούν Powerpuff Girls, εκεί όπου θα τις δούμε στα 30 τους, έχοντας συνειδητοποιήσει πως έχασαν τα καλύτερά τους χρόνια παλεύοντας το έγκλημα.

Τώρα έγινε γνωστό το βασικό cast, καθώς όπως μεταδίδει το Variety, η Chloe Bennet που γνωρίσαμε ως "Quake" στο Agents of SHIELD θα υποδυθεί την ηγέτιδα Blossom, η Dove Cameron την χαριτωμένη Bubbles και η Yana Perrault την τσαμπουκαλού Buttercup. 

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες γύρω από το σενάριο, η Blossom κατέχει ένα σωρό πτυχία αλλά την διακατέχει το άγχος και η εσωστρέφεια εξαιτίας του τραύματος που απέκτησε περνώντας τα παιδιά της χρόνια σαν σούπερ ηρωίδα και παλεύει να γίνει ξανά η ηγέτιδα που ήταν. Η Bubbles παραμένει η ίδια χαριτωμένη και χαζοχαρούμενη χαρακτήρας που τη γνωρίσαμε και σαν παιδί, και αρχικά θα τη δούμε να ενδιαφέρεται να αποκτήσει διασημότητα χάρη στις δυνάμεις της. Τέλος, η Buttercup άφησε την ρέμπελη και τσαμπουκαλεμένη πλευρά της πίσω και έχει περάσει όλη την ενήλικη ζωή της ζώντας μια ήρεμη ζωή στην ανωνυμότητα. 

Το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου υπογράφει η βραβευμένη με Όσκαρ, Diablo Cody του "Juno", μαζί με την Heather Regnier, ενώ ο Greg Berlanti ανέλαβε εκτελεστικός παραγωγός του σόου. Ακόμη δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για τις νέες 30άρες Powerpuff Girls αλλά για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι.