La Casa De Papel 5: Μήπως ο "Rio" θέλει να μας πει κάτι με αυτή τη selfie;

O Miguel Herrán ανέβασε ένα παράξενο στόρι από τα γυρίσματα του φινάλε
03 Μαρτίου 2021 21:14
La Casa De Papel 5: Μήπως ο "Rio" θέλει να μας πει κάτι με αυτή τη selfie;

Αρχίζει μάλλον το Netflix να βάζει μπρος σιγά-σιγά τις μηχανές για την 5η σεζόν του La Casa De Papel, καθώς μετά από καιρό βλέπουμε υλικό από τη σειρά, έστω και αν αυτό προέρχεται από τα γυρίσματά της. Ο Miguel Herrán που υποδύεται τον Rio ανέβασε ένα story στον Instagram λογαριασμό του και αναστάτωσε τους πάνω από 13.6 εκ. ακόλουθούς του. 

Συγκεκριμένα τράβηξε μια selfie φορώντας το πάνω μισό της γνωστής κόκκινης φόρμας που φοράει η ομάδα του "Professor", όντας μακιγιαρισμένος σα να μαχόταν με την λεζάντα "Rio..." και το εμβληματικό "The End" των "Doors" να ντύνει μουσικά το story του. Δείτε το παρακάτω:

Ο δημιουργός του σόου, Alex Pina, έχει αποδείξει καθόλη τη διάρκεια της σειράς ότι δε φοβάται να ξεπαστρεύει τους αγαπημένους του κοινού (βλ. Berlin) παρόλο που αυτοί καταφέρνουν να "επιστρέφουν" μέσα από flashbacks. Επομένως ίσως ο Ρίο θέλει να μας πει ότι ήρθε το τέλος του χαρακτήρα του; Μήπως ήταν μια αναφορά γενικότερα στο ότι ολοκληρώνεται μια και καλή η ιστορία; Ακόμη μια εικασία αναφέρει πως την ανέβασε για να σηματοδοτήσει το τέλος των γυρισμάτων της 5ης και τελευταίας σεζόν, αν και τίποτα ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη του Netflix. 

Πάντως, για όσους δεν χόρτασαν τα flashbacks με τον Berlin (Pedro Alonso) φαίνεται πως η 5η σεζόν θα έχει μπόλικα από αυτά, καθώς και με την Ναϊρόμπι (Alba Flores);- όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν εν ώρα γυρισμάτων:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pedro Alonso (@pedroalonsoochoro)

Από τις αρχές Αυγούστου που ξεκίνησαν τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν, η παραγωγή έμεινε σχετικά σιωπηλή με τα teasers και το χρονοδιάγραμμα που θα προβληθεί, λόγω βεβαίως του κορωνοϊού που καθυστέρησε ουκ ολίγες την blockbuster παραγωγή. Στις νέες προσθήκες του cast αξίζει να αναφέρουμε πως συγκαταλέγονται ο Miguel Angel Silvestre (Sense 8, Sky Rojo) και Patrick Criado (Vivir sin Permiso, La Gran Familia Espanola):

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miguel Angel Silvestre (@miguelangelsilvestre)

Η 5η και τελευταία σεζόν της "Τέλειας Ληστείας" θα αποτελείται από 10 επεισόδια, περισσότερα από τις προηγούμενες δύο σεζόν του σόου από την εποχή που προβάλλεται ως "Netflix Original" σειρά.