Νέα τηλεοπτική σειρά για λατρεμένο franchise παιχνιδιών του PlayStation

Ανακοινώθηκε ακόμη μία σειρά που θα βαδίσει στα χνάρια του The Last of Us
23 Φεβρουαρίου 2021 11:07
Νέα τηλεοπτική σειρά για λατρεμένο franchise παιχνιδιών του PlayStation

Γνωρίζουμε αρκετό καιρό ότι η Sony ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά για το The Last of Us που θα προβληθεί μέσα από το ΗΒΟ. Ωστόσο, η εταιρία έχει στα σκαριά και την ταινία του Uncharted με τον Tom Holland, ενώ παλιότερα είχε γνωστοποιήσει ότι πρόκειται να φέρει κι άλλα αγαπητά franchise της στον κινηματογράφο, αλλά και στη μικρή οθόνη.

Τώρα, σύμφωνα με το Variety που μεταφέρει το ρεπορτάζ, ο αγαπητός “Sweet Tooth” θα επιστρέψει όχι μέσα από ένα νέο παιχνίδι, αλλά από μία τηλεοπτική σειρά.

Ναι, καλά διαβάσατε, η Sony Pictures Television σε συνεργασία με την PlayStation Productions ετοιμάζουν ένα σόου βασισμένο στο “Twisted Metal”. Η Sony μάλιστα σχεδιάζει πολύ καιρό αυτό το project, στο οποίο θα βρίσκονται οι σεναριογράφοι του Deadpool, Rhett Reese και Paul Wernick ως εκτελεστικοί παραγωγοί.

Μάθαμε μάλιστα ότι ο Michael Jonathan Smith του Cobra Kai θα γράψει το σενάριο και θα βρίσκεται και αυτός στην παραγωγή, μαζί με τους Marc Forman, Peter Principato, Asad Qizilbash, Carter Swan και Hermen Hulst.

Ο Asad Qizilbash δήλωσε:

Το Twisted Metal, είναι ένα από τα πιο αγαπητά franchise του PlayStation. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε μια τόσο μεγάλη ομάδα που δουλεύει για να φέρει αυτό το θρυλικό παιχνίδι «στη ζωή» για τους fans

O Glenn Adilman του Sony Pictures Television μεταφέρει:

Αγαπάμε το Twisted Metal και όλη την «τρέλα» που κουβαλάει. Ο Michael Jonathan Smith πέτυχε τέλεια τη διασκευή, θα είναι γεμάτη δράση και είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη του Rhett, του Paul, του Will και των φίλων μας στο PlayStation

Τέλος, το πότε θα δούμε να παίρνει σάρκα και οστά αυτή η σειρά θα το μάθουμε μελλοντικά, πάντως το μόνο σίγουρο είναι το brand του PlayStation μπαίνει πλέον για τα καλά στο χώρο της τηλεόρασης και μόνο ο χρόνος θα δείξει τι θα φέρει το μέλλον του PlayStation Studios.