Τα γυρίσματα της σειράς του Twisted Metal ολοκληρώθηκαν!

Θα παίξει κάποια στιγμή μέσα από τη συχνότητα του Peacock
28 Αυγούστου 2022 16:49
Τα γυρίσματα της σειράς του Twisted Metal ολοκληρώθηκαν!

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση ότι τα γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά του Twisted Metal ολοκληρώθηκαν. Τα νέα αυτά έφερε ο σεναριογράφος και παραγωγός της σειράς, Michael Jonathan (Cobra Kai), ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η παραγωγή για την πρώτη σεζόν της σειράς ολοκληρώθηκε και ανέβασε και μία εικόνα στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Η τελευταία μέρα των γυρισμάτων ήταν σαν την τελευταία μέρα της κατασκήνωσης, με πολλά γέλια, λίγα δάκρυα και παγωτό που μοιράζονταν στο πίσω μέρος του φορτηγού του Sweet Tooth. Όλοι ανυπομονούμε να δείτε αυτό το τρελό πράγμα που γυρίσαμε τώρα το καλοκαίρι.

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο Will Arnett που γνωρίζετε οι περισσότεροι ως τη φωνή του πολυβραβευμένου "BoJack Horseman", καθώς και από τις συμμετοχές του στα "30 Rock" και Arrested Development" , θα δανείσει την φωνή του στον Sweet Tooth, που αποτελεί τον εμβληματικό χαρακτήρα των παιχνιδιών.

Ο χαρακτήρας περιγράφεται σαν έναν ξεκαρδιστικός και γιγαντιαίο άνδρα που είναι όσο πανούργος όσο και συναισθηματικός. Λατρεύει το χάος και σαν ένας γεμάτος οργή εκτελεστής φοράει μια μάσκα κλόουν, εκτελεί τα "καθήκοντά" του στο Lost Vegas και οδηγεί το εμβληματικό βανάκι-παγωτατζίδικο.

Ο Arnett συμπληρώνει ένα ήδη πολυπληθές cast με τους: Anthony Mackie, Stephanie Beatriz, Thomas Haden Church και Neve Campbell.

Σε αυτή την ημίωρη κωμωδία δράσης θα δούμε τον Mackie ως John Doe, έναν εξυπνάκια γαλατά που μιλάει τόσο γρήγορα όσο και η οδήγησή του. Ωστόσο, δε θυμάται το παρελθόν του και του δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να βρει που ανήκει, εάν μπορέσει να επιβιώσει από άγριους αγώνες οχημάτων. Με τη βοήθεια ενός κλέφτη θα αντιμετωπίσει άγριους επιδρομείς και άλλους κινδύνους του δρόμου συμπεριλαμβανομένου ενός διαταραγμένου κλόουν που οδηγεί ένα φορτηγό.

Η σειρά βασίζεται σε μία πρωτότυπη ιδέα των Rhett Reese και Paul Wenick σεναριογράφοι του "Deadpool", ενώ ο Michael Jonathan Smith (Cobra Kai) θα εκτελεί χρέη showrunner, σεναριογράφου και παραγωγού. Ο Kitao Sakurai θα σκηνοθετήσει πολλά από τα επεισόδια του Twisted Metal και θα συμμετέχει ως εκτελεστικός παραγωγός.

Προς το παρόν δεν ξέρουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά, αλλά θα παίξει μέσα από τη συχνότητα του Peacock.