Twisted Metal: Δείτε το πρώτο trailer από την επόμενη τηλεοπτική σειρά του PlayStation!

Προ των πυλών η πρεμιέρα
28 Απριλίου 2023 21:10
Twisted Metal: Δείτε το πρώτο trailer από την επόμενη τηλεοπτική σειρά του PlayStation!

Η συνδρομητική υπηρεσία Peacock, σε συνεργασία με το PlayStation, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά τους που βασίζεται στο γνωστό franchise racing βιντεοπαιχνιδιών Twisted Metal. Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Anthony Mackie ως John Doe, ενώ ο Will Arnett που γνωρίζετε οι περισσότεροι ως τη φωνή του πολυβραβευμένου BoJack Horseman, καθώς και από τις συμμετοχές του στα 30 Rock και Arrested Development, δανείζει την φωνή του στον Sweet Tooth, που αποτελεί τον εμβληματικό χαρακτήρα των παιχνιδιών.

Η επίσημη περιγραφή χαρακτηρίζει τη σειρά ως μια κωμωδία δράσης, στην οποία ο Doe, ένας outsider, έχει την ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή, αν καταφέρει να παραδώσει με επιτυχία ένα μυστηριώδες πακέτο. Με τη βοήθεια ενός κλέφτη θα αντιμετωπίσει άγριους επιδρομείς και άλλους κινδύνους του δρόμου, συμπεριλαμβανομένου ενός διαταραγμένου κλόουν που οδηγεί ένα φορτηγό.

Το πρώτο trailer, λοιπόν, μας δίνει μια γεύση από τον παράξενο και γεμάτο δράση κόσμο του Twisted Metal, με ένα μείγμα νοσταλγίας και χιούμορ τύπου Power Rangers. Μεταξύ άλλων βλέπουμε τον John Doe να φορτώνει μια καραμπίνα στο αυτοκίνητό του, ενώ ο Sweet Tooth βγαίνει από το φορτηγό του με ένα φλογοβόλο σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Λας Βέγκας.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Rhett Reese και Paul Wernick, το δίδυμο πίσω από το Zombieland και το Deadpool, ενώ ως showrunner έχει αναλάβει ο Michael Jonathan Smith (Cobra Kai). Πρωταγωνιστούν επίσης η Neve Campbell ως Calypso, η μυστηριώδης εγκέφαλος πίσω από το τουρνουά Twisted Metal και η Stephanie Beatriz ως Charlie Kane, μια badass κλέφτρα αυτοκινήτων που συνεργάζεται με τον John Doe.

Φυσικά, το Twisted Metal αποτελεί μέρος των προσπαθειών του PlayStation να προσαρμόσει μερικά από τα μεγαλύτερα franchises του σε άλλα μέσα, όπως έχουμε δει ήδη με την ταινία Uncharted και την απίστευτα επιτυχημένη προσαρμογή του The Last of Us στο HBO. To Twisted Metal θα αποτελείται από 10 επεισόδια διάρκειας 30 λεπτών το καθένα, και θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Peacock στις 27 Ιουλίου. Στο μέλλον περιμένουμε και μεταφορές στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη για τα Ghost of Tsushima, Horizon Zero Dawn, Gran Turismo και God of War.