Twisted Metal: Ημερομηνία και πρώτη ματιά στη νέα σειρά του PlayStation

Καλοκαιράκι θα δείτε τον Anthony Mackie στη νέα σειρά του
27 Απριλίου 2023 23:56
Twisted Metal: Ημερομηνία και πρώτη ματιά στη νέα σειρά του PlayStation

Τον περασμένο Αύγουστο είχαμε μάθει ότι η 1η σεζόν του Twisted Metal είχε ολοκληρωθεί και τώρα, μέσα από το CinemaCon ήρθαν στη δημοσιότητα κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Πιο συγκεκριμένα, το σόου που βασίζεται στο θρυλικό franchise παιχνιδιών του PlayStation, θα παίξει στην streaming υπηρεσία, Peacock, μέσα στον Ιούλιο.

Με πρωταγωνιστή τον Anthony Mackie (8 Mile, Captain America, The Banker) θα είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς, σε ένα σενάριο που έχει επιμεληθεί ο Michael Jonathan του Cobra Kai. Το IGN σε συνεργασία με το Peacock έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας την πρώτη εικόνα από τη σειρά και μεταξύ άλλων έγινε γνωστό ότι θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιουλίου.

Δείτε την πρώτη εικόνα της σειράς:

Σε αυτή την ημίωρη κωμωδία δράσης θα δούμε τον Mackie ως John Doe, έναν εξυπνάκια γαλατά που μιλάει τόσο γρήγορα όσο και η οδήγησή του. Ωστόσο, δε θυμάται το παρελθόν του και του δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να βρει που ανήκει, εάν μπορέσει να επιβιώσει από άγριους αγώνες οχημάτων. Με τη βοήθεια ενός κλέφτη θα αντιμετωπίσει άγριους επιδρομείς και άλλους κινδύνους του δρόμου συμπεριλαμβανομένου ενός διαταραγμένου κλόουν που οδηγεί ένα φορτηγό.

Όσον αφορά το cast, θα δείτε επίσης τον Will Arnett που ίσως γνωρίζετε οι περισσότεροι ως τη φωνή του πολυβραβευμένου BoJack Horseman, καθώς και από τις συμμετοχές του στα 30 Rock και Arrested Development. Εκείνος θα υποδυθεί τον Sweet Tooth, που αποτελεί τον εμβληματικό χαρακτήρα των παιχνιδιών.

Ο χαρακτήρας περιγράφεται σαν έναν ξεκαρδιστικός και γιγαντιαίο άνδρα που είναι όσο πανούργος όσο και συναισθηματικός. Λατρεύει το χάος και σαν ένας γεμάτος οργή εκτελεστής φοράει μια μάσκα κλόουν, εκτελεί τα "καθήκοντά" του στο Lost Vegas και οδηγεί το εμβληματικό βανάκι-παγωτατζίδικο.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Stephanie Beatriz, Thomas Haden Church και Neve Campbell.

Η σειρά βασίζεται σε μία πρωτότυπη ιδέα των Rhett Reese και Paul Wenick σεναριογράφοι του "Deadpool", ενώ ο Michael Jonathan Smith (Cobra Kai) εκτελεί χρέη showrunner, σεναριογράφου και παραγωγού. Ο Kitao Sakurai είναι ο σκηνοθέτης πολλών επεισοδίων και συμμετέχει και ως εκτελεστικός παραγωγός.

Οι παραγωγές γνωστών παιχνιδιών του PlayStation συνεχίζονται, λοιπόν, μετά τα Uncharted και The Last of Us που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από την Sony Pictures και ΗΒΟ αντίστοιχα.

Το Twisted Metal θα παίξει στο Peacock στις 27 Ιουλίου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.