Οι "4400" επιστρέφουν - Η sci-fi σειρά θα γίνει reboot στο CW

Το σόου που καθήλωσε τους τηλεθεατές έρχεται και πάλι
10 Φεβρουαρίου 2021 12:33
Οι "4400" επιστρέφουν - Η sci-fi σειρά θα γίνει reboot στο CW

Θυμάστε το “The 4400”; Όπως όλα δείχνουν η sci-fi τηλεοπτική σειρά θα επιστρέψει σε νέα τηλεοπτική στέγη, αυτή του The CW, όντας βασισμένη φυσικά στο πρωτότυπο σόου του USA Network. Η cult πλέον σειρά μάς είχε κρατήσει συντροφιά από το 2004 και ήταν στον "αέρα" έως το 2007, με πρωταγωνιστές τους Joel Gretsch, Megalyn Echikunwoke, Jacqueline McKenzie και Mahershala Ali, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, αρχικά το “The 4400” ήταν να κυκλοφορήσει ως μίνι σειρά, αλλά μετά την τόση μεγάλη επιτυχία κράτησε παραπάνω, με 44 συνολικά επεισόδια. Παρόλο που το τέλος του άφηνε αρκετά υπονοούμενα για κάποια συνέχεια, τελικά η σειρά διακόπηκε το 2007. Παρόλα αυτά, ακούγεται από το 2018 ότι επιστρέφει με remake και τον αρχικό συγγραφέα, Craig Sweeny, να βρίσκεται ως εκτελεστικός παραγωγός.

Τώρα, σύμφωνα με το TV Line, το CW ετοιμάζει ξανά τη σειρά ως reboot ή μάλλον reimagine και θα επικεντρωθεί ξανά σε 4400 παραμελημένους ανθρώπους που εξαφανίστηκαν από προσώπου Γης, τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, επιστρέφουν από το πουθενά, χωρίς να γνωρίζουν το πως, έχοντας χάσει όλες τις αναμνήσεις τους και φυσικά χωρίς να έχουν γεράσει.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς προσθέτει ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να αποτρέψει να βγει στο φως η είδηση αυτών των 4400 ατόμων, καθώς αυτοί που επέστρεψαν ανακαλύπτουν ότι έχουν σταλεί πίσω για έναν σκοπό και με "μερικές... αναβαθμίσεις".

Tags: