House of the Dragon: Ο Ramin Djawadi παραμένει Westeros για τη μουσική της prequel σειράς

Το σύμπαν του Game of Thrones θα διατηρήσει τη μουσική του ταυτότητα
03 Φεβρουαρίου 2021 11:24
House of the Dragon: Ο Ramin Djawadi παραμένει Westeros για τη μουσική της prequel σειράς

Αν ένα πράγμα θέλει να διατηρήσει αναλλοίωτο το HBO για το σύμπαν του Game of Thrones, το οποίο θα επεκταθεί με νέες σειρές στα επόμενα χρόνια, είναι σίγουρα η μουσική του ταυτότητα. Για αυτό, μέσα από το /Film, μαθαίνουμε πως ο Ramin Djawadi επιστρέφει στο Westeros και αναλαμβάνει να συνθέσει τη μουσική του House of Dragon, της πολυαναμενόμενης prequel σειράς του Game of Thrones. 

O πασίγνωστος συνθέτης που έγραψε και το main theme του Game of Thrones, το οποίο λατρεύτηκε και υπάρχουν άπειρες διασκευές για αυτό, είναι βραβευμένος δυο φορές με Emmy βραβείο για τη μουσική που σύνθεσε στις Season 7 και Season 8 του σόου. 

Αποτελεί, κιόλας, το τρίτο άτομο που...μένει Westeros, πέραν σαφώς του George R.R. Martin ο οποίος εδώ αποτελεί συνδημιουργός του project. Οι υπόλοιποι είναι ο Ryan Condal και ο Miguel Sapochnik, ο οποίος μας χάρισε σκηνοθετικά μερικά από τα καλύτερα επεισόδια του Game of Thrones και εδώ θα εκτελεί χρέη showrunner. 

Το House of the Dragon θα εκτυλίσσεται 300 χρόνια πριν τα γεγονότα του θρυλικού σόου και θα ακολουθεί τον Οίκο των Targaryen εκείνη την περίοδο. Η πρεμιέρα του αναμένεται να γίνει στο HBO/ HBO Max μέσα στο 2022.