Θα δούμε το Έτερος Εγώ στο Netflix; Πολύ κοντά η μεγάλη συμφωνία (ΒΙΝΤΕΟ) 

Εκτός απροόπτου θα είναι η πρώτη ελληνική σειρά του Netflix!

Θα δούμε το Έτερος Εγώ στο Netflix; Πολύ κοντά η μεγάλη συμφωνία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές από τότε που προβλήθηκε στην Cosmote TV έκανε πάταγο και λατρεύτηκε δικαιώς από το ελληνικό κοινό, το οποίο διψούσε για μια αστυνομική σειρά στα πρότυπα του Hollywood. Η 2η σεζόν με τίτλο 'Ετερος Εγώ - Κάθαρσις φαίνεται να εκτόξευσε τη δημοφιλία της σειράς αλλά και τις μετοχές του δημιουργού και σκηνοθέτη της Σωτήρη Τσαφούλια. 

Όσοι την έχουν δει την έχουν συγκρίνει με αντίστοιχες παραγωγές του Netflix αλλά πως θα σας φαινόταν η δημοφιλέστερη σειρά της χώρας μας να έκανε...διεθνή καριέρα; Στην εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου" λοιπόν ειπώθηκε πως οι συντελεστές της σειράς είναι πολύ κοντά στο να κλείσουν συμφωνία με το Netflix ούτως ώστε να φιλοξενηθεί παγκοσμίως στην διασημότερη streaming πλατφόρμα. 

Η δημοσιογράφος Δήμητρα Καλφούτζου που έκανε την αποκάλυψη ανέφερε πως το Έτερος Εγώ πληροί τις τεχνικές προδιαγραφές του streaming κολοσσού, καθώς έχει γυριστεί σε 4Κ ανάλυση και μένει να "τικάρει" λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν κυρίως με το οικονομικό κομμάτι.

Εάν όντως επιτευχθεί αυτή η συμφωνία θα μιλάμε για μια ιστορική στιγμή για τις εγχώριες παραγωγές καθώς θα αποτελέσει την πρώτη ελληνική σειρά του Netflix.

4 σχολιο(α)