O Giancarlo Esposito ψήνεται για ένα spinoff σόου με τον Gus Fring του Breaking Bad

Έχει αρκετές ιδέες για το δικό του "Better Call Saul"
22 Δεκεμβρίου 2020 11:38
O Giancarlo Esposito ψήνεται για ένα spinoff σόου με τον Gus Fring του Breaking Bad

Τα τελευταία χρόνια η καριέρα του Giancarlo Esposito έχει απογειωθεί όσο λίγων ηθοποιών καθώς δικαιωματικά μπορεί να υποδύεται ρόλους εγκληματιών που λατρεύουμε να μισούμε. Την αρχή έκανε στο Breaking Bad, έπειτα στο Better Call Saul, όπου για δεύτερη φορά παίζει τον εμβληματικό ρόλο του αδίστακτου Gustavo Fring, μετά στο The Mandalorian στο ρόλο του Moff Gideon και τέλος στο The Boys ως Stan Edgar. 

Όπως το Better Call Saul εξερεύνησε σε βάθος την μεταμόρφωση του Jimmy McGill του Bob Odenkirk στον "Saul Goodman", ο Esposito σκέφτεται πως θα μπορούσε να υπάρξει μια spinoff σειρά για την άνοδο του Fring. Τουλάχιστον, μιλώντας στο Esquire ο 62χρονος ηθοποιός αποκάλυψε μερικές από τις ιδέες που έχει για ένα τέτοιο project:

'Εχω στο μυαλό μου όλο αυτό το storyline για το πώς κατάγεται από πολιτικό τζάκι. Έχω την αίσθηση πως ο Gus προήρθε από έναν κόσμο της τάξης. Πως ήταν στρατιωτικός και λόγω αυτού απέκτησε τη δυνατότητα να παρατηρεί. Δεν μπορείς να ηγηθείς αν δεν έχεις ακολουθήσει. Στο δικό μου το μυαλό τον έχω σαν έναν υψηλά υφιστάμενο στρατιωτικό της κυβέρνησης. Θα μπορούσε να παραμείνει εκεί και να διαχειρίζεται την χώρα. Του έδωσαν αυτή την δυνατότητα αλλά διάλεξε ένα διαφορετικό μονοπάτι. Αυτό του να γίνει κύριος του εαυτού του και να βρει την δική του δύναμη ανεξάρτητα από τα όσα του πρόσφεραν. 

Αν σας ψήνει αυτή η ιδέα για μια δεύτερη prequel σειρά στο σύμπαν του Breaking Bad, τότε να ξέρετε πως ο Esposito έχει σκεφτεί και τον τίτλο: "The Rise of Gus". Λέτε ο Vince Gilligan να μας κρύβει τα σχέδια του για το μέλλον αυτού του σύμπαντος;

Τέλος, να αναφέρουμε ότι τα γυρίσματα της 6ης και τελευταίας σεζόν του Better Call Saul θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2021.