Kaleidoscope: Μία επική ληστεία θα πραγματοποιηθεί σύντομα στη νέα σειρά του Netflix (trailer)

Με πρωταγωνιστή τον Giancarlo Esposito
14 Δεκεμβρίου 2022 11:11
Kaleidoscope: Μία επική ληστεία θα πραγματοποιηθεί σύντομα στη νέα σειρά του Netflix (trailer)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από τη νέα τηλεοπτική σειρά Kaleidoscope, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο με πρωταγωνιστή τον Giancarlo Esposito των Breaking Bad και Better Call Saul.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι είναι η πρώτη φορά -στην ιστορία του Netflix- που θα μπορείτε να δείτε τη σειρά ανακατεμένη. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε με τυχαία σειρά τα επεισόδια και να βγάζει κανονικά νόημα. Θα μπορείτε να επιλέξετε στην ουσία τον τρόπο με τον οποίο θα συνδεθούν τα κομμάτια της ιστορίας.

Όλη η πλοκή βασίζεται σε μία τεράστια ληστεία και κάθε επεισόδιο θα εισάγει τον θεατή σε μία διαφορετική χρονική στιγμή του εγκλήματος, σε διάστημα 25 χρόνων.

Η σειρά καλύπτει 25 χρόνια και παρακολουθεί μια ομάδα επιδέξιων ληστών που συνεργάζονται για να ξεκλειδώσουν ένα φαινομενικά άθραυστο θησαυροφυλάκιο και να αποσπάσουν τη μεγαλύτερη λεία στην ιστορία. Προτού μπορέσουν να πάρουν στα χέρια τους τα μετρητά, πρέπει να περάσουν μέσα από την πιο ισχυρή ομάδα εταιρικής ασφάλειας του κόσμου και το FBI.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς έχει ως εξής:

Ένας επιδέξιος κλέφτης και η ομάδα του επιχειρούν μια επική ληστεία με λεία 7 δισεκατομμύρια δολάρια. Αλλά η προδοσία, η απληστία και άλλοι κίνδυνοι τους χαλούν τα σχέδια.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Eric Garcia και στο cast συμμετέχουν και οι Rufus Sewell (Man in the High Castle), Paz Vega, Tati Gabrielle (Uncharted), Peter Mark Kendall, Rosaline Elbay, Jai Courtney (Suicide Squad), Niousha Noor, Jordan Mendoza, Soojeong Son και Hemky Madera.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το Kaleidoscope;

Το Kaleidoscope θα αποτελείται από μία σεζόν και αναμένεται να φτάσει στην υπηρεσία την 1η του Ιανουαρίου.