Είναι γεγονός! Ο David Lynch επιστρέφει με νέα σειρά στο Netflix

Τι να σκαρώνει μετά το "What Did Jack Do?" ο σκηνοθέτης του Twin Peaks;
28 Νοεμβρίου 2020 16:55
Είναι γεγονός! Ο David Lynch επιστρέφει με νέα σειρά στο Netflix

Μια αναπάντεχη ανακοίνωση έρχεται αν φτιάξει τη διάθεση των σινεφιλ για το 2020 λίγο πριν την εκπνοή του, καθώς το What's On Netflix εντόπισε ανάμεσα σε χιλιάδες παραγωγές μια καταχώρηση στο Production Weekly που έγραφε "Untitled David Lynch Project". Ναι, είναι αλήθεια ο μετρ του παράξενου, David Lynch, επιστρέφει με μια νέα σειρά την οποία ετοιμάζει σε συνεργασία με το Netflix

Όπως διαβάζουμε στο "Welcome to Twin Peaks" η νέα σειρά του δημιουργού του Twin Peaks φέρει την κωδική ονομασία "Wisteria" και αναμένεται τα γυρίσματά της -καλώς εχόντων των πραγμάτων λόγω κορωνοϊού- να ξεκινήσουν τον Μάιο του 2021. Μάλιστα, ένα από τα σημεία που θα γυριστεί είναι στα Calvert Studios όπου γυρίστηκαν αρκετές σκηνές του Twin Peaks: The Return.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Kyle McLachlan που υποδύεται τον Agent Dale Cooper στη σειρά δήλωσε ότι θα επέστρεφε μετά χαράς στον εμβληματικό ρόλο, τονίζοντας όμως πώς: "Όλα αυτά βρίσκονται στο μυαλό του David Lynch, εκεί όπου θα μείνουν κρυμμένα."

Eίναι όμως αυτό ένδειξη πως πρόκειται να δούμε μια συνέχεια της θρυλικής σειράς μυστηρίου; Μένει να φανεί. Μπορεί κάλλιστα να μην έχει καμία σχέση με το σύμπαν του Twin Peaks και να πρόκειται για κάτι εντελώς φρέσκο.

Ο πρώτος καρπός της συνεργασίας μεταξύ Lynch και Netflix φύτρωσε στις αρχές του 2020 όταν κυκλοφόρησε την μικρού μήκους ταινία "What Did Jack Do?", που για τους μυημένους του Twin Peaks άνοιξε έναν νέο κύκλο θεωριών για το πώς συνδέεται με το σόου. Το Netflix με τη σειρά του δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, πολύ πιθανότατα γιατί αποκαλύφθηκε νωρίτερα από το κανονικά. 

Όπως και να έχει οι fans των έργων του David Lynch θα έχουν πλέον να αναμένουν το καινούργιο του πόνημα.