Άκυρη τελικά η ταινία του David Lynch: “Δεν ετοιμάζω κάτι για τις Κάννες”

Βάζει τέλος στις φήμες
13 Απριλίου 2022 08:22
Άκυρη τελικά η ταινία του David Lynch: “Δεν ετοιμάζω κάτι για τις Κάννες”

Πριν λίγες ημέρες σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση πως ο “πατέρας” του Twin Peaks, David Lynch, ετοιμάζει μία ολοκαίνουργια ταινία, την οποία γύρισε κάτω από άκρα μυστικότητα. Αυτή, σύμφωνα με φήμες, θα έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών 2022, με την Laura Dern να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, "είτε ως cameo είτε σε β' ρόλο" μαζί με "ένα σωρό ακόμη γνωστούς ηθοποιούς του θιάσου του Lynch".

Ωστόσο, μέσα από το Entertainment Weekly, ο Lynch έδωσε τη δική του απάντηση σε αυτές τις φήμες, λέγοντας πως δεν έχει κάποια ταινία που θα κυκλοφορήσει σύντομα και ότι όλα αυτά είναι απλά φήμες.

Δεν έχω κάποια ταινία που πρόκειται να βγει. Είναι απλά φήμες. Ορίστε λοιπόν…δε θα συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν έχω κάποιο project. Δεν έχω τίποτα στις Κάννες. Είναι ατυχές όλο αυτό. Λένε ότι υπάρχει κάτι νέο που θα δούμε στις Κάννες, αλλά δε λένε ποιανού είναι και νομίζουν όλοι ότι είναι ταινία δική μου. Οπότε, θα περιμένουμε να δούμε ποιανού είναι.

Η ταινία, όπως λέει ο ίδιος ο Lynch δεν ισχύει, ωστόσο, το ρεπορτάζ έλεγε ότι ίσως να πρόκειται και για τον πιλότο της νέας του σειράς για το Netflix, μιας και τα δύο πρώτα επεισόδια του Twin Peaks: The Return, είχαν κάνει τη παγκόσμια πρεμιέρα τους στις Κάννες το 2017.

Και αυτό γιατί ξέρουμε εδώ και δύο χρόνια την ύπαρξη της σειράς Wisteria, της οποίας τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει τον Μάιο του 2021. Η σειρά αυτή πρόκειται να έρθει στο Netflix μέσα από 13 επεισόδια, με το σενάριο, αλλά και τη σκηνοθεσία να έχει αναλάβει ο ίδιος. Μάλιστα, το budget αυτού του project ξεπερνάει τα $85 εκατομμύρια.

Το φεστιβάλ των Καννών 2022 θα πραγματοποιηθεί στις 17-28 Μαΐου.