Στο The Stand του Stephen King θα παίξει σε ρόλο-έκπληξη ο Ezra Miller (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δεν έχετε ξαναδεί τον ηθοποιό έτσι! Αποκαλύφθηκε ο μυστικός του ρόλος στη σειρά
19 Νοεμβρίου 2020 17:09
Στο The Stand του Stephen King θα παίξει σε ρόλο-έκπληξη ο Ezra Miller (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το The Stand είναι μια από τις πιο αναμενόμενες σειρές του 2020 που θα κάνει πρεμιέρα αυτόν τον Δεκέμβριο μιας και η θεματολογία του είναι κάπως επίκαιρη. Η σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο post-apocalyptic βιβλίο του Stephen King κρατούσε ένα μυστικό όσον αφορά το casting ενός συγκεκριμένου και μείζονος σημασίας, αυτό του "The Trashcan Man".

Η μεγάλη αποκάλυψη όμως έγινε, το πέπλο μυστηρίου διαλύθηκε και ο ηθοποιός που θα τον υποδυθεί είναι ο Ezra Miller, που τον ξέρετε ως Flash στο Justice League αλλά και ως Credence στο Fantastic Beasts. Μέσα από το ειδικό αφιέρωμα του Entertainment Weekly δημοσιεύθηκαν οι πρώτες εικόνες του Miller στο ρόλο του Trashcan Man και πράγματι δεν έχουμε δει έτσι ξανά τον ηθοποιό:

Ο Miller θα σταθεί στο πλάι του μεγάλου κακού του Randall Flagg που τον υποδύεται ο Alexander Skarsgard, ως τον πυρομανή ακόλουθό του. Αναμφισβήτητα αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες του βιβλίου και ένας αμφίρροπος χαρακτήρας. 

Την ενδυμασία του Trashcan Man εμπνεύστηκε ο ίδιος ο Miller, ο οποίος είπε τα εξής για τον ρόλο του:

Αυτό που με συναρπάζει είναι η απάτη της συμπεριφοράς και της εμφάνισης. Ο Trash είναι ο υποτιμημένος και ο παρεξηγημένος ανάμεσά μας.  

Εδώ και καιρό όμως φημολογούνταν ότι ο Marilyn Manson θα υποδυόταν τον Trashcan αλλά τελικά αυτές οι φήμες ήταν μερικώς αληθείς. Και αυτό διότι η παραγωγή πράγματι συζητούσε με τον Manson αλλά για τον ρόλο του The Kid, ενός χαρακτήρα που εμφανίστηκε στην extended εκδοχή του Stand. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της διασκευής του σεναρίου η παραγωγή αποφάσισε πως δεν υπήρχε σοβαρός λόγος να προσθέσει και αυτόν τον χαρακτήρα στην πλοκή της. 

Το The Stand αναμένεται να προβληθεί μέσω του CBS All Access στις 17 Δεκεμβρίου