Κάτι γίνεται στο Hawkins - Αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το πλατό του Stranger Things 4  

Τί γυρεύει εκεί ο Levon Hawke;

Κάτι γίνεται στο Hawkins - Αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το πλατό του Stranger Things 4

Τι κι αν τον περασμένο Μάρτιο η παραγωγή του Stranger Things 4 σταμάτησε λόγω της πανδημίας, πλέον οι συντελεστές και το cast έχουν επιστρέψει για τα καλά στα πλατό και ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη πρεμιέρα της σειράς «φαινομένου» του Netflix.

Τώρα, είκοσι μέρες (περίπου) μετά την έναρξη γυρισμάτων του σόου, ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας πολλές εικόνες με τους πρωταγωνιστές της σειράς από το video store και άλλες τοποθεσίες που λαμβάνουν χώρα τα γυρίσματα. Αυτό που κάνει εντύπωση, όμως, είναι ο μυστήριος ρόλος που έχει αναλάβει ο γιος της Uma Thurman και του Ethan Hawke, Levon Hawke, ο οποίος εντοπίστηκε στους δρόμους και φαίνεται να είναι νέο μέλος στη σειρά.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Τον περασμένο Φεβρουάριο τα αδέρφια Duffer είχαν γνωστοποιήσει ότι η 4η σεζόν του Stranger Things θα είναι η μεγαλύτερη και πιο τρομακτική σεζόν μέχρι τώρα.

Με τα γυρίσματα να βρίσκονται ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο δεν αποκλείεται το Stranger Things 4 να αποκτήσει ημερομηνία κυκλοφορίας προς τα τέλη του 2021 ή τις αρχές του 2022. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πόνημα του Netflix παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.