Πρώτη ματιά από το «άρρωστο» νέο κεφάλαιο του Servant του M. Night Shyamalan (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο Apple TV+
23 Οκτωβρίου 2020 11:44
Πρώτη ματιά από το «άρρωστο» νέο κεφάλαιο του Servant του M. Night Shyamalan (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την επιτυχία του Servant στο Apple TV+, η «άρρωστη» τηλεοπτική σειρά του δημιουργού των The Sixth Sense και Glass, M. Night Shyamalan, θα συνεχιστεί με ένα 2ο κεφάλαιο και πλέον γνωρίζουμε πότε θα έρθει στις οθόνες μάς. Συγκεκριμένα, μέσα από το YouTube δημοσιεύτηκε ένα μικρό απόσπασμα από τη νέα σεζόν και μεταξύ άλλων μάς ενημερώνει ότι καλούμαστε να λύσουμε ένα μυστήριο αυτόν τον Ιανουάριο.

Η περιγραφή του βίντεο δε λέει και πολλά για την υπόθεση της νέας σεζόν, αλλά αντ’ αυτού ενημερώνει τους θεατές ότι θα δούμε τί έγινε μετά το σιωπηλό φινάλε του πρώτου κεφαλαίου, με τα δέκα νέα επεισόδια να παίρνουν μια διαφορετική, υπερφυσική τροπή. Η Leanne θα επιστρέψει στο Brownstone και ανακαλύπτει την αληθινή της φύση, ενώ παράλληλα θα έρθει αντιμέτωπη με ένα σκοτεινό μέλλον.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον παραγωγό και συγγραφέα της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης, Tony Basgallop. Εκτός από τους εκτελεστικούς παραγωγούς M. Night Shyamalan και Basgallop, στο Servant έχουν εργαστεί ως παραγωγοί και οι Ashwin Rajan, Jason Blumenthal, Todd Black και Steve Tisch.

Η 2η σεζόν του Servant θα έρθει στο Apple TV Plus στις 15 Ιανουαρίου. Δείτε το “Hooked” απόσπασμα μέσα από τον player παρακάτω.