Servant Season 4: Δείτε ένα ανατριχιαστικό βίντεο από τη νέα σεζόν

Μέσα από το κανάλι του PlayStation
13 Ιανουαρίου 2023 15:32
Servant Season 4: Δείτε ένα ανατριχιαστικό βίντεο από τη νέα σεζόν

Η Apple σε συνεργασία με το PlayStation έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο κλιπ από τον 4ο κύκλο του Servant, ο οποίος έκανε πρεμιέρα σήμερα στο Apple TV+.

Πρόκειται για ένα ανατριχιαστικό και σκοτεινό βίντεο που θέλει να σας προετοιμάσει για όλα αυτά που θα συμβούν στη νέα σεζόν που υπογράφει για άλλη μια φορά M. Night Shyamalan (Sixth Sense, Signs).

Η αρχή του τέλους του εφιάλτη των Turners ετοιμάζεται να γραφτεί και ξεκινάει αμέσως μετά από εκεί που μας άφησαν τα συνταρακτικά γεγονότα της 3η σεζόν και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αποκαλύψεις για το τι ακριβώς συμβαίνει θα σοκάρουν. Στο cast πρωταγωνιστούν και πάλι οι: Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Nell Tiger Free, Rupert Grint, Tony Revolori και Boris McGiver.

Η σύνοψη της 4ης σεζόν έχει ως εξής:

Μετά το συναρπαστικό φινάλε της τρίτης σεζόν, η τέταρτη σεζόν φέρνει το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας της Turner σε ένα επικό και συναισθηματικό τέλος. Ο πόλεμος της Leanne με την Church of Lesser Saints κορυφώνεται, απειλώντας την οδό Spruce, την πόλη της Φιλαδέλφειας και όχι μόνο.

Εν τω μεταξύ, η διαλυμένη οικογένεια Τέρνερ πρέπει να αντιμετωπίσει όχι μόνο την αυξανόμενη απειλή της Λιάν, αλλά και τη βέβαιη πραγματικότητα ότι η Ντόροθι ξυπνάει. Καθώς το σπίτι της οικογένειας Τέρνερ συνεχίζει να καταρρέει, τα ερωτήματα απαντώνται επιτέλους: Ποια είναι η Λίαν Γκρέισον και ποιο είναι το παιδί στο σπίτι τους;

Η 4η σεζόν του Servant παίζει από σήμερα αποκλειστικά μέσα από το Apple TV Plus. Δείτε το κλιπ μέσα από τον player που ακολουθεί.