Τα Powerpuff Girls θα επιστρέψουν με live-action σειρά στο The CW

Ζάχαρη, μπαχαρικά και πολλά υλικά!
25 Αυγούστου 2020 19:52
Τα Powerpuff Girls θα επιστρέψουν με live-action σειρά στο The CW

"Ζάχαρη, μπαχαρικά και πολλά γλυκά. Αυτά τα υλικά επιλέχτηκαν για να φτιαχτούν τα τέλεια κορίτσια, αλλά ο καθηγητής Πλουτόνιουμ έριξε κατά λάθος ένα συστατικό παραπάνω: το Χημικό Χ. Και έτσι γεννήθηκαν τα δυνατά κορίτσια με τις σούπερ δυνάμεις τους, η Blossom, η Bubbles και η Buttercup".

Εάν θυμάστε αυτά τα λόγια τότε ζήσατε εκείνα τα πρωινά στο Star και βλέπατε ανελλιπώς τα Powerpuff Girls. Βλέπετε όμως, εν έτη 2020 τίποτα σχεδόν δεν μπορεί να παραμείνει παιδικό και ανέγγιχτο στον κυκεώνα των reboots. Για αυτό έγινε γνωστό πως το The CW, το κανάλι που φιλοξενεί τις σειρές του Arrowverse, το Supernatural και παλιότερα τα Vampire Diaries, αναπτύσσει μια νέα, ενήλικη, live-action σειρά βασισμένη στο διάσημο καρτούν Powerpuff Girls, που προβάλλονταν από το Cartoon Network δια χειρός του Craig McCracken.

Η νέα αυτή σειρά θα δει τις τρεις ηρωίδες μεγαλωμένες, καθώς πλέον είναι 20 και κάτι παραπάνω χρονών και σιχαίνονται που πέρασαν τη μικρή τους ηλικία παλεύοντας το έγκλημα. Τώρα όμως που ο κόσμος τους χρειάζεται περισσότερο από ποτέ θα καταφέρουν να επανενωθούν; Διερωτάται η επίσημη σύνοψη του live-action σόου των Powerpuff Girls που την παραγωγή ανέλαβε ο διάσημος Greg Berlanti, ενώ τη διασκευή του σεναρίου ανέλαβαν οι Heather Regnier και Diablo Cody. 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις αντιδράσεις του ίντερνετ σε αυτό το reboot ενός ακόμη διάσημου σόου κινουμένων σχεδίων. Μέχρι τότε απολαύστε το εμβληματικό του intro στα ελληνικά: