Επιτέλους, αυτή είναι η ημερομηνία πρεμιέρας της 4ης σεζόν του Fargo (ΒΙΝΤΕΟ)

H συμμορία του Chris Rock θα τα βάλει την ιταλική μαφία
10 Αυγούστου 2020 17:52
Επιτέλους, αυτή είναι η ημερομηνία πρεμιέρας της 4ης σεζόν του Fargo (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια βδομάδα μετά το νέο teaser trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, μάθαμε επιτέλους πότε θα προβληθεί η άκρως αναμενόμενη 4η σεζόν του Fargo, έχοντας λάβει καθυστέρηση λόγω του κορωνοϊού, καθώς αρχικά θα προβάλλονταν τον περασμένο Απρίλιο.

Το FX ανακοίνωσε και επίσημα τη νέα ημερομηνία πρεμιέρας του τέταρτου κεφαλαίου που θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου με ένα διπλό επεισόδιο. Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι τα εναπομείναντα γυρίσματα θα επανεκκινήσουν στα τέλη του Αυγούστου για το σόου του Noah Hawley που βασίζεται στην ομώνυμη ταινία των αδερφών Coen. 

Στο τέταρτο κεφάλαιο πρωταγωνιστεί και πάλι ένα υπέρλαμπρο cast με τους: Chris Rock, Jason Schwartzman, Timothy Olyphant, Jessie Buckley, Jack Huston και Ben Whishaw. Βρισκόμαστε στα μέσα των '50s όπου δύο εγκληματικές οργανώσεις στο Kansas City του Μιζούρι μάχονται για το ποια θα υπερισχύσει. Την οργάνωση των αφροαμερικανών ηγείται ο Rock και αυτή των Ιταλών ο Schwartzman και για να κηρύξουν εκεχειρία συμφωνούν να ανταλλάξουν τους νεότερους γιους τους. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται όταν ο επικεφαλής των ιταλών σκοτώνεται, θέτοντας σε κίνδυνο την εκεχειρία. 

Όπως φαντάζεστε στο κλασικό μαύρο χιούμορ του Fargo έχουν να δουν πολλά τα μάτια σας από αιματηρές συγκρούσεις και σκηνές απείρου κάλλους. 

Το Fargo επιστρέφει στις οθόνες μάς, ύστερα από τρία χρόνια απουσίας, με 11 νέα επεισόδια στις 27 Σεπτεμβρίου μέσα από το FX.