To "Falcon and the Winter Soldier" θα μοιάζει σαν μια 6ωρη ταινία

Δε θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ταινίες, λέει ο Anthony Mackie
29 Ιουνίου 2020 10:53
To "Falcon and the Winter Soldier" θα μοιάζει σαν μια 6ωρη ταινία

Τίποτα δε θα έχει να ζηλέψει το πολυαναμενόμενο The Falcon and the Winter Soldier από τις πανάκριβες ταινίες του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Αυτό άφησε να εννοηθεί από τον Anthony Mackie, πρωταγωνιστή της σειράς, o οποίος θα επιστρέψει στον ρόλο του Falcon πλάι στον Winter Soldier του Sebastian Stan. 

Μιλώντας στο Variety, ο Mackie ένιωσε παράξενα στο πλατό επειδή υπήρχαν περιορισμοί στο budget της εν λόγω σειράς, η οποία λέγεται ωστόσο ότι κόστισε πάνω από $150 εκατομμύρια για έξι επεισόδια. Τα γυρίσματα του σοόυ σταμάτησαν τον Μάρτιο εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού όσο η παραγωγη βρισκόταν στην Ευρώπη:

"Επομένως μας έκλεισαν δυο βδομάδες πριν κλείσουν όλα στις ΗΠΑ. Ήταν φοβερό επειδή ένιωθα πως ήμασταν η πρώτη σειρά ή ταινία της Marvel που είχε περιορισμούς στο budget. Άλλωστε η εμπειρία μου πάντα ήταν "Marvel είναι θα μπορούσαμε να κάνουμε γυρίσματα για όσο θέλουμε". Και το συνεργείο ήταν σε φάση "Μπα". Οπότε ήταν μια διαφορετική εμπειρία από τις υπόλοιπες ταινίες." 

Ανάμεσα στις δηλώσεις του όμως η πιο σημαντική ήταν η αποκάλυψη πως το "Falcon and the Winter Soldier" θα μοιάζει με μια κανονική ταινία του MCU:

Το γυρνάμε ακριβώς σαν να ήταν ταινία. Όποιος ήταν στην παραγωγή και είχε προηγούμενη εμπειρία με τηλεοπτικές παραγωγές έλεγε 'δεν έχω ξαναδουλέψει σε τέτοια σειρά ξανά'. Αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος γυρισμάτων, σα να γυρνάμε μια ταινία και να την κόβουμε για να γίνει σειρά. Επομένως, αντί για μια δίωρη ταινία, είναι σα να κάνουμε μια 6ωρη ταινία. 

Το The Falcon and the Winter Soldier αναμένεται κάποια στιγμή -εκτός απροόπτου- να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2020 αποκλειστικά στο Disney+