Το «Φάντασμα της Όπερας» γίνεται μίνι τηλεοπτική σειρά

Η θρυλική παράσταση μεταφέρεται στη μικρή οθόνη
25 Ιουνίου 2020 11:51
Το «Φάντασμα της Όπερας» γίνεται μίνι τηλεοπτική σειρά

Το Deadline έκανε γνωστό το γεγονός ότι το δημοφιλές μιούζικαλ “The Phantom of the Opera” πρόκειται να φτάσει στις μικρές μας οθόνες. Συγκεκριμένα, η γαλλική εταιρία Gaumont που, μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει στην παραγωγή του Narcos για λογαριασμό του Netflix, είναι υπεύθυνη για την παραγωγή της μεταφοράς της διάσημης όπερας στη μικρή οθόνη.

To Φάντασμα της Όπερας βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πολύ πρώιμο στάδιο, ενώ δεν έγινε γνωστό ποια πλατφόρμα θα προβάλει τα έξι επεισόδια της σειράς, η οποία σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε είναι βασισμένη στη νουβέλα του Gaston Leroux που κυκλοφόρησε το 1909 και μετέπειτα μετατράπηκε σε μια από τις διασημότερες παραστάσεις σε όλον τον κόσμο.

Το σενάριο έχει αναλάβει ο Anthony Horowitz, ο οποίος θα αναδιαμορφώσει λίγο την ιστορία που μας δείχνει τη ζωή ενός παραμορφωμένου συνθέτη που ζει στα βάθη της Όπερας του Παρισιού και ερωτεύεται την τραγουδίστρια Christine Daae με τραγικές συνέπειες.

Για την ιστορία το The Phantom of the Opera θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα μιούζικαλ όλων των εποχών, ενώ έχει ανέβει η παράσταση του και στη χώρα μας.