Phantom: Η Universal ετοιμάζει το reboot από το “Φάντασμα της Όπερας”

Το κλασσικό μυθιστόρημα έρχεται και πάλι στη μεγάλη οθόνη
11 Δεκεμβρίου 2021 14:34
Phantom: Η Universal ετοιμάζει το reboot από το “Φάντασμα της Όπερας”

Μόλις έγινε γνωστό ότι η Universal Pictures ετοιμάζεται να φέρει στη μεγάλη οθόνη το reboot του The Phantom of the Opera (Το Φάντασμα της Όπερας). Η κλασσική ταινία του 1925 θα ζωντανέψει και πάλι, αλλά θα αλλάξει όνομα, αφού όπως μεταφέρει το Deadline, θα ονομάζεται απλά, “Phantom”.

Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο John Legend με την Get Lifted Film Co στην παραγωγή, ενώ το σενάριο θα το γράψει ο John Fusco. Το project όπως είναι προφανές, βρίσκεται σε ένα πολύ πρώιμο στάδιο και λέγεται ότι θα δούμε μια πιο σύγχρονη ματιά στο κλασσικό μυθιστόρημα του Gaston Leroux, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 1910. Μάλιστα, η ταινία θα διαδραματίζεται στη γαλλική συνοικία της Νέας Ορλεάνης.

Η ταινία διαδραματίζεται στην αποπνικτική νυχτερινή ζωή της σύγχρονης Νέας Ορλεάνης, στον κόσμο της Jazz, της R&B, της νέο-Soul και της Funk. Η Νέα Ορλεάνη είναι γνωστή ως η πιο στοιχειωμένη πόλη της Αμερικής, αλλά και η μουσική, η γαλλική κουλτούρα, η μυστηριώδης φύση της και πολλά ακόμα σκηνικά, θα προσφέρουν μία ιστορία που έχει επίκεντρο την εκδίκηση, την ανεκπλήρωτη αγάπη και το μυστήριο.

Δυστυχώς, δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι θα παίζουν σε αυτό το reboot της Universal, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.