Δε θα γίνει recast η Batwoman της Ruby Rose - Ετοιμάζεται νέα χαρακτήρας

Το CW ξεγράφει εντελώς την Kate Kane
03 Ιουνίου 2020 08:56
Δε θα γίνει recast η Batwoman της Ruby Rose - Ετοιμάζεται νέα χαρακτήρας

Ριζικές αλλαγές όπως φαίνεται θα γίνουν στην επερχόμενη σεζόν της Batwoman, ύστερα από την ξαφνική αποχώρηση της Ruby Rose. Μια αναπάντεχη είδηση έρχεται από το Decider, την οποία επιβεβαιώνει και το THR, και αποκαλύπτει πως το The CW δε θα κάνει καν recast τον ρόλο της Kate Kane.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι βρέθηκε μια casting ειδοποίηση όπου αναζητούσε καινούργια ηθοποιό για να υποδυθεί τον νέο πρωταγωνιστικό ρόλο. Το όνομα της είναι "Ryan Wilder" και δεν έχει κάποιο προηγούμενο στα comics της DC, επομένως ίσως να πρόκειται είτε για παρατσούκλι είτε μια ολοκαίνουργια χαρακτήρας που θα πάρει τη θέση της Kate Kane και την κάπα της Batwoman στο Arrowverse.  

Σύμφωνα με το σημείωμα αυτή είναι η περιγραφή της Ryan Wilder: 

"Είναι αρεστή, τσαπατσούλα, λίγο ανώριμη και ατίθαση. Επίσης, δεν μοιάζει καθόλου στην Kate Kane, τη γυναίκα που φορούσε τη batsuit πριν από αυτήν. Χωρίς να έχει κανέναν στη ζωή της να την προσέχει, η Ryan ήταν για πολλά χρόνια βαποράκι, αποφεύγοντας την αστυνομία της Gotham και βυθίζοντας τα προβλήματά της με κακές συνήθειες. Ένα κορίτσι που θα έκλεβε γάλα για να ταΐσει μια αδέσποτη γάτα αλλά και που θα σε σκότωνε με γυμνά χέρια. Η Ryan είναι το πιο επικίνδυνο είδος μαχήτριας, με υψηλή τεχνική και τρελά απείθαρχη. Αναγνωρίζει τον εαυτό της ως λεσβία, είναι αθλητική, ωμή, με πάθη και αδυναμίες. Γενικά, καθόλου σαν την στερεοτυπική αμερικανίδα ηρωίδα." 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως η σειρά θα ξεγράψει τον βασικό πρωταγωνιστή της. Όταν επιστρέψει το σόου θα έχει πολλά μυστήρια να λύσει, όπως την εγκατάλειψη της Gotham από τον Batman και το τι απέγιναν οι Robin, Azrael και η υπόλοιπη οικογένεια. 

Το Batwoman θα επιστρέψει για 2η σεζόν στο CW μέσα στο 2021.