Η Ruby Rose "σπάει" τη σιωπή της για την αποχώρηση από το Batwoman

Τι απάντησε η ίδια στα όσα δημοσιεύονται
28 Μαΐου 2020 10:47
Η Ruby Rose "σπάει" τη σιωπή της για την αποχώρηση από το Batwoman

Η ξαφνική αποχώρηση της πρωταγωνίστριας του Batwoman άφησε στα κρύα του λουτρού την παραγωγή της σειράς του CW, την ώρα που αυτή προετοιμάζεται για την 2η σεζόν της. Πολλά ακούστηκαν για τους λόγους της φυγής της και τώρα η ίδια η Ruby Rose έσπασε τη σιωπή της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μίλησε για το θέμα. 

Στην ανάρτησή της, που συνοδεύεται από βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της ως Kate Kane, ευχαριστεί θερμά την παραγωγή και αναφέρει πως "δεν ήταν μια εύκολη απόφαση".

 

Συγκεκριμένα αναφέρει: 

Ευχαριστώ όλους εσάς που ήρθατε σε αυτό το ταξίδι. Ευχαριστώ το cast, το crew την παραγωγή και το στούντιο. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση αλλά όσοι ξέρουν, ξέρουν...Δεν ήθελα να μην αναγνωρίσω όλους όσους συμμετείχαν και πόσο μεγάλο ήταν αυτό για την τηλεόραση και την κοινότητά μας. Παραμένω σιωπηλή επειδή αυτή είναι η επιλογή μου για τώρα αλλά να ξέρετε σας λατρεύω. Είμαι σίγουρη πως η επόμενη σεζόν θα είναι φανταστική. 

Τα λόγια της δεν ξεκαθαρίζουν τις συνθήκες της αποχώρησής της αλλά αφήνουν μια υπόνοια πως έχει περισσότερα να πει για αυτό. Να αναφέρουμε πως η Rose έχει ιστορικό ψυχικών διαταραχών και έχει μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημά της, επομένως δεν αποκλείεται να σχετίζεται. 

Η 2η σεζόν του Batwoman πλέον αναμένετε μέσα στο 2021.