Νέα ματιά στην καινούργια Batwoman του Arrowverse (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σωτήρας της Gotham επιστρέφει τον Ιανουάριο
12 Δεκεμβρίου 2020 14:47
Νέα ματιά στην καινούργια Batwoman του Arrowverse (ΒΙΝΤΕΟ)

Το “The CW” έδωσε επιτέλους στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από την 2η σεζόν του “Batwoman”, που αναμένεται να προβληθεί μέσα στον Ιανουάριο. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, η Ruby Rose αποχώρησε από το project και δε θα είναι πλέον η ηρωίδα της σειράς, με την Javicia Leslie να αναλαμβάνει πλέον το ρόλο και να ντύνεται στα μαυροκόκκινα της εμβληματικής στολής.

Στο παρελθόν η Leslie έχει πρωταγωνιστήσει στη σειρά του CBS με τίτλο God Friended Me και στο reboot του McGyver. Η ίδια δήλωσε για το νέο της ρόλο:

"Είμαι φοβερά υπερήφανη να είμαι η πρώτη έγχρωμη γυναίκα ηθοποιός που θα παίξει την Batwoman στην τηλεόραση και ως αμφισεξουαλική γυναίκα, είναι τιμή μου να συμμετέχω στο σόου που αντιπροσωπεύει πρωτοποριακά την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα."

Επίσης, η showrunner του σόου, Caroline Dries, αποκάλυψε ότι πλέον η Batwoman θα έχει ολοκαίνουργια στολή στο 3ο επεισόδιο της 2η σεζόν, συμβολίζοντας έτσι την αλλαγή που έγινε στο ρόλο. Έτσι, η Leslie πρέπει να παλέψει με τους δαίμονές της και να προστατέψει την Gotham, η οποία διψάει για μία σωτήρα.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο trailer της 2ης σεζόν. Το Batwoman θα επιστρέψει στις οθόνες μας στις 17 Ιανουαρίου.