Το Kingdom Hearts ενδέχεται να γίνει σειρά στο Disney+

Η Square Enix έχει αναλάβει την παραγωγή
27 Μαΐου 2020 17:09
Το Kingdom Hearts ενδέχεται να γίνει σειρά στο Disney+

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια είδηση ότι το Kingdom Hearts θα γίνει τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων για το Disney+. Όπως μεταφέρουν πολλοί δημοσιογράφοι του χώρου, το σόου βρισκόταν στα σκαριά από την ίδια την Disney, αλλά τελικά όλη την παραγωγή ανέλαβε η Square Enix.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Square Enix έχει ήδη στα σκαριά έναν πιλότο (pilot) που θέλει να δημιουργήσει με την Unreal Engine. Η Emre Kaya, δημοσιογράφος του The Cinema Post, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η σειρά δεν θα είναι live-action, αλλά φτιάχνεται με CG εφέ, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό το γεγονός ότι ψάχνουν ηθοποιούς για το σόου.

Πολλοί ήρθαν αργότερα και επαλήθευσαν τα λόγια της Kaya, όπως είναι ο Jeremy Conrad, ιδρυτής του MCUCosmic, ο οποίος μεταφέρει ότι όλα τα παραπάνω αληθεύουν. Ο αρχισυντάκτης του DisInsider, Skyler Shuler, πρόσθεσε περισσότερα σε αυτές τις φήμες, υποστηρίζοντας ότι οι voice actors από τα βιντεοπαιχνίδια, Jim Cummings, Bill Farmer και Tony Anselmo αναμένεται να υποδυθούν ξανά τους ρόλους τους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Disney ήθελε από το 2002 να δημιουργήσει μια τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων στο franchise μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου παιχνιδιού, αλλά ακύρωσε τα σχέδιά της. Αν θα έρθει τελικά η σειρά στο Disney Plus θα το δείξει ο χρόνος, ωστόσο καλύτερα να λάβετε όλα τα παραπάνω με επιφυλακτικότητα.