Καθυστερεί λόγω κορωνοϊού η 10η σεζόν του American Horror Story

Με μεγάλες επιστροφές και τον Macaulay Culkin στο cast
27 Μαΐου 2020 08:08
Καθυστερεί λόγω κορωνοϊού η 10η σεζόν του American Horror Story

Δυστυχώς λόγω της δύσκολης κατάστασης με την πανδημία του κορωνοϊού μια ακόμη δημοφιλέστατη σειρά πέφτει θύμα του. Ο λόγος για την 10η σεζόν του American Horror Story η οποία θα καθυστερήσει και θα προβληθεί το 2021, όπως διαβάζουμε στο THR, μιας και όλον αυτόν τον καιρό η παραγωγή είχε διακόψει τα γυρίσματα. 

Η 10η σεζόν του σόου του Ryan Murphy θα αποτελέσει ένα μεγάλο ορόσημο μιας και θα σημάνει την επιστροφή των αγαπημένων του κοινού και συνήθη υπόπτων ηθοποιών του όπως οι Sarah Paulson, Evan Peters και Kathy Bates. Μαζί τους φυσικά θα δούμε και τους Leslie GrossmanBillie LourdAngelica RossFinn WittrockAdina Porter, και Lily Rabe. Στις νέες προσθήκες του cast συναντάμε τον Macaulay Culkin που οι περισσότεροι φυσικά θα γνωρίζετε για τον ρόλο του στο "Μόνος στο Σπίτι" και πήρε τον ρόλο του επειδή ο Murphy του πρότεινε μια "τρελή ερωτική σκηνή" με την Kathy Bates. 

Αν και ο Murphy δεν έχει αποκαλύψει πλήρως τη θεματολογία της επόμενης σεζόν, πέρα από το ότι θα σχετίζεται με καιρικά φαινόμενα, ακούγεται πως θα έχει στοιχεία θαλάσσιου τρόμου, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλέκονται και εξωγήινοι στην υπόθεση. Βέβαια, δεν αποκλείεται το όλο σκηνικό να αλλάξει λόγω των περιορισμών που φέρνει στα πλατό ο COVID-19.

Πρόσφατα ο πολυάσχολος παραγωγός ανακοίνωσε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το πρώτο spinoff του σύμπαντος με τίτλο, American Horror Stories, το οποίο θα είναι μια νέα σειρά με αυτοτελή ωριαία επεισόδια.