Μια νέα Batwoman θα πρέπει να βρεθεί για τη 2η σεζόν - Αποχώρησε ξαφνικά η Ruby Rose

«Πήρα μια δύσκολη απόφαση να μην επιστρέψω στη νέα σεζόν»
20 Μαΐου 2020 11:47
Μια νέα Batwoman θα πρέπει να βρεθεί για τη 2η σεζόν - Αποχώρησε ξαφνικά η Ruby Rose

Η Ruby Rose έγινε ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, μέσα από το ρόλο της ως Batwoman στην τηλεοπτική σειρά του The CW. Πρόκειται για μια σειρά που άνοιξε τις πύλες τηε πέρυσι και ήταν μια φρέσκια προσθήκη στο λεγόμενο “Arrowverse”.

Όπως όλα δείχνουν, όμως, τα πράγματα δεν είναι ρόδινα για τη σειρά, καθώς η πρωταγωνίστρια Ruby Rose αποχώρησε από το project εντελώς ξαφνικά. Αυτό σημαίνει ότι το αμερικανικό δίκτυο θα πρέπει να προβεί σε οντισιόν για νέα Batwoman. Η Ruby Rose μέσα από το Deadline πήρε θέση πάνω στο θέμα δηλώνοντας:

Πήρα μια πολύ δύσκολη απόφαση να μην επιστρέψω στην επόμενη σεζόν του Batwoman. Δεν ήταν μια απόφαση που πήρα ελαφρά τη καρδία, καθώς σέβομαι απόλυτα το cast και όλο το crew που δουλέψαμε μαζί στο Βανκούβερ, αλλά και στο Λος Άντζελες.

Σέβομαι απόλυτα και εκτιμώ τους Greg Berlanti, Sarah Schechter και Caroline Dries που όχι μόνο μου έδωσαν μια απίστευτη ευκαιρία, αλλά γιατί με καλωσόρισαν στο όμορφο σύμπαν της DC.

Για την ιστορία να σας υπενθυμίσουμε ότι το τελευταίο επεισόδιο του Batwoman προβλήθηκε πριν λίγο καιρό και η Ruby Rose είχε ήδη υπογράψει για τον δεύτερο κύκλο. Δυστυχώς, ο λόγος ο οποίος αποχωρεί δεν έγινε γνωστός, αλλά όπως μεταφέρει το Variety δεν ήταν ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη κατά τη διάρκεια ενός stunt στα γυρίσματα της πρώτης σεζόν.