Το Hulu έδωσε το πράσινο φως και για 3η σεζόν στο ‘Shrill’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα δούμε την Aidy Bryant να ανοίγει κι άλλο, νέο κεφάλαιο στη ζωή της
02 Απριλίου 2020 06:17
Το Hulu έδωσε το πράσινο φως και για 3η σεζόν στο ‘Shrill’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το Hulu ανανέωσε και για 3η σεζόν την κωμική σειρά Shrill με πρωταγωνίστρια την Aidy Bryant (Saturday Night Live, The Big Sick).

Το σόου αυτό βασίζεται στο μυθιστόρημα “Shrill: Notes from a Loud Woman της Lindy West η οποία υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Ali Rushfield (Friends from College). Ο καινούργιος κύκλος θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

Στους δύο προηγούμενους, η ‘Annie’ (Bryant) πάντα λαχταρούσε να βγει από το τετριμμένο μοτίβο που είχε η ζωή της ως τώρα χωρίς όμως να αλλάξει η ίδια ως άτομο, και τώρα πια έχει αποφασίσει να κάνει ό,τι την γεμίζει περισσότερο. Η σχέση της με τον ‘Ryan’ της έδινε ώθηση να διαχειριστεί τα προβλήματα με τη μητέρα της και να αναζητήσει μία εργασία που να την εκφράζει περισσότερο. Όμως, γρήγορα διαπιστώνει ότι έπειτα από την παραίτησή της και το πόσο σύντομα έκανε τον παραπάνω δεσμό, ίσως τελικά να μην ήταν αυτό που χρειαζόταν τη συγκεκριμένη συγκυρία. Εντούτοις, καθώς αφουγκράζεται καλύτερα τα θέλω της αρχίζει να βρίσκει αυτό που θα ήθελε πιο πολύ. Μάλιστα, εν προκειμένω θα προσφερθούν να την διευκολύνουν και οι δικοί της άνθρωποι που και αυτοί επιζητούν να βρουν αυτό που τους αντιπροσωπεύει πλήρως.

Στο Shrill παίζουν επιπλέον οι: Julia Sweeney (Pulp Fiction), Lolly Adefope (Mission: Impossible- Fallout), Luka Jones (Her), Ian Owens (Oasis) και ο John Cameron Mitchell (Hedwig and the Angry Inch).