Baby: Η 3η και τελευταία σεζόν είναι στα σκαριά (ΒΙΝΤΕΟ)

Και η ανακοίνωσή της έγινε και επίσημα από το Netflix
15 Νοεμβρίου 2019 11:40
Baby: Η 3η και τελευταία σεζόν είναι στα σκαριά (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο βίντεο-ανακοίνωση για τον 3ο κύκλο του νεανικού σόου ενηλικίωσης  Baby ο οποίος αναμένεται να είναι και ο τελευταίος που θα σφραγίσει την εν λόγω δραματική ανθολογία ενηλικίωσης των δημιουργών Antonio Le Fosse, Giacomo Mazzariol, και του Marco Raspanti.

Του cast ηγούνται φυσικά οι Benedetta Porcaroli, Alice Pagani, και ο Riccardo Mandolini, ενώ υποκριτικά τους πλαισιώνουν οι: Chabeli Sastre Gonzalez, Brando Pacitto, Lorenzo Zurzolo, Claudia Pandolfi και η Galatea Ranzi.

Εδώ, δύο έφηβες από ευκατάστατες οικογένειες, αισθανόμενες ότι έχουν ανάγκη από κάτι νέο μακριά από την επαναλαμβανόμενη ρουτίνα τους στο σπίτι και το σχολείο, επιλέγουν να προχωρήσουν σε ανατρεπτικές αλλαγές ακόμη και αν η καινούργια νοοτροπία που θα ακολουθήσουν αποδειχθεί ιδιαίτερα ριψοκίνδυνη ή αμφιλεγόμενη που μπορεί να τις βάλει σε σοβαρές περιπέτειες.

Προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί πότε θα ανοίξει το 3ο κεφάλαιο του Baby στο Netflix. Παρακάτω έπεται και το σχετικό απόσπασμα: